Zobacz pełn± wersję : Szukam kastetu
Jak w temacie: poszukuje kastet. Może który¶ z forumowiczów ma jaki¶ na sprzedaż bo wie, gdzie na necie można by zakupić to cudeńko :)
osobi¶cie to nie polecam kupna kastetu. też kiedy¶ to kupiłem i jestem karany za posiadanie broni białej ;//
prosze na allegro sa niby paski ale mysle za beda pasowac co po niektore na reka
http://allegro.pl/search.php?sg=0&string=kastet
To s± paski z imitacjami kastetu, a ja szukam kastet z prawdziwego zdarzenia żeby móc komu¶ wyjebać xD
Wiem ze to s± paski, ale z nie których z nich bedziesz mógł skorzystać...Kastetem narobisz sobie kupe problemów... A jak nie to zrob sobie sam kastet
ja kupilem tu:
http://www.kastety.kgb.pl/
oczywiscie w celach kolekcjonerskich :D
Ale nie radze Ci uzywac kastetu bo:
jak nie umiesz sie boksowac recznie to ci nawet i kastet nie pomoze ;)
mozesz sobie zlamac kosci uzywajac go ;)
jesli ktos ci udowoni uzywanie kastetu to tak jakbys posiadal nielegalnie bron palna ;)
mozna komus zrobic duzo wieksza krzywde niz sie chce ;)
Lepszy juz jakas paralizator kupic :D Albo pale jakas
Innych stron nie wygrzebiecie?
"Pale" :yawn:
pal± krzywdy nie zrobisz :yawn:
na allegro jak poszukasz to s± kastety tylko aukcja niby dotyczy czego innego albo piszesz do goscia ktory ma cos podobnego i Ci zalatwi pewnie.
Poszukaj w piwnicy,kotłowni itp. na rurach s± takie zawory pasuj±ce idealnie na łapkę
Używaj tylko do celów kolekcjonerskich :)
patryk1336
09-02-09, 21:12
ja se kiedys na allegro kupilem xD wes kup se palke teleskopowa sprężynowke jak zapierdolisz po nogach to wesolo w oczach xD lub na allegro szukaj przewaznie wystawiaja aukcjie z niedzieli na poniedzialek wieczorami krótkie aukcjie bo to zabronione :))
ps : 1 raz udezylem Tym to palec moze niepękł ale najmniejszy palec u ręki był większy jak kciuk hahahaha ale to juz stare czasy xD
pytał gdzie kupić kastet a nie pałke. pałka tez dobra ale Ciężej j± ukryć i łatwiej zidentyfikować na bramce a takie kastet co niby tylko klamra na pasku to wchodzisz wszedzie a w razie czego łatwo użyć.
tak, palke teleskopowa jest strasznie ciezko ukryc...
jak powiesz mi prawde powiem co zrobić...;)
Na wszelki wypadek mi potrzebny... Chłopaczek mały jestem, teraz przerwa na siłce i z sił opadne, a w wakacje do roboty cisne do mie¶ciny, do której co roku przyjeżdża jaki¶ kozak, a ja maj±c taki kastet będe czuł sie pewniej :)
Jak w temacie: poszukuje kastet. Może który¶ z forumowiczów ma jaki¶ na sprzedaż bo wie, gdzie na necie można by zakupić to cudeńko :)
Poszukaj na stadionie po meczu.
Hihi.
choćbym wiedział to itak bym ci nie powiedział ... KOZAKU