PDA

Zobacz pełną wersję : kreatyna na 2 - 3 cykle

IceMan
08-02-09, 12:28
Witam wszystkich.:smile:

Moje wymiary:
-waga: 91kg (3kg w dol)
-wzrost 184cm
-biceps 40cm

Ostatnio duzo bardziej przylozylem sie do rygorystycznej diety i widac efekty - moze niezbyt szybki, przyrost naprawde dobrej jakosciowo masy miesniowej. :smile:

Koncze wlasnie trzecia klase liceum i od pazdziernika zaczynaja sie studia wiec najprawdopodobniej nie bede mial czasu na silownie (przynajmniej w pierwszym roku) albo bede cwiczyl raz - max dwa razy tygodniowo.:cry:

Dlatego chcialbym przez te 8 miesiecy zbudowac dobrej jakosci miesnie na stale, tzn chodzi o to ,ze jak przestane regularnie cwiczyc, to zeby mi wszystko nie opadlo jakos drastycznie. :cry:

Mysle, zeby sobie do tego czasu ze 2 - 3 cykle na kreatynie jeszcze zrobic. Stosowalem juz monohydraty (Vitalmax zielony, Olimp MC, Activita), jablczany (CM3 Trec`a, jablczan vitalmaxa) i stack (Nitrobolon 2).

POMOZCIE mi dobrac cos wlasnie na te 2 cykle. Po zakonczeniu cyklu na mono, tak czy siak wszystko opadalo, stack mnie bardziej pompowal niz budowal dobre miesnie, jedynie po jablczanach przyrosty wydawaly sie byc na stale. Co kupic ? jakis jablczan ? a moze ester etylowy ? Co radzicie ? jeszcze raz zaznaczam, ze chcialbym ,zeby dalo mi to efekty w miare NA STALE. Z gory wielkie dzieki za odpowiedzi :) pozdro

IceMan
08-02-09, 14:47
pomoze ktos ?

michal_f
08-02-09, 14:49
jak jablczan dal rade to moze jeszcze raz go wez:smile:

Andr3w
08-02-09, 15:05
kup sobie ten jablaczan krety i moze jakiegos gainera. ijak bedziesz chodzil na te studia to kup sobie jakas hantle i rob pompki i hantelka cos tam probuj i powinienes sie utrzymac w formie i nie spadniesz .

Damian st-ce
08-02-09, 15:20
Hehe sorki że odbiegam od tematu, ale na jakie studia idziesz?? Mówisz że nie będziesz miał czasu na ćwiczenia.... każdy tak mowi :P mniej chlania i będzie gitara :D

IceMan
08-02-09, 17:23
politechnika :PP nie wiem czy bez tego sie obedzie :D

lukasz231
08-02-09, 17:38
Na stałe to chyba nic ci nie da efektu,a tak logicznie rzecz biorąc to chyba lepiej budować coś na stałe bez wspomagania... Ale to moje zdanie.
A co do tych ćwiczeń to masz chyba obowiązkowe godziny wf-u które musisz odbyć,ale jak to Twój wybór. Możesz grać w nogę,a możesz też być na siłce. A poza tym trening domatora możesz też robić. Nawet słabszy trening,ale regularny pozwoli ci zachować lepszą formę niż jak byś ćwiczył normalnie,ale tylko 1 w tygodniu.

IceMan
08-02-09, 17:50
dzieki wielkie :)

pimols
08-02-09, 17:55
z tymi studiami i brakiem czasu to niezle pojechales;d

lovelas69
08-02-09, 20:56
lol brak czasu na studiach :) chłopie nie studiowałeś to nie wiesz... nie mają czasu tylko Ci którzy nic nie robią :)