Zobacz pełną wersję : Ginekomastia
Witam chcialem sie zapytac czy GINEKOMASTIA moze wystapic po jednym cyklu na Enantacie jak sie tak bierze z 6-8 tygodni! Do tego 200mg cynku dziennie bo to podobno zaczymuje przetwarzanie Testo do Estrogenow! Dzieki wam pozdrowienia!
moze wystapic, ILE TY BIERZESZ TEGO CYNKU ! ! ! ! ! !????
Ale "po" rok po ? ;)moze byc juz w trakcie badz w fazie odblokowania sie pojawic
zjadam 4 kapsulki tego cynku bo mam w jednej po 50 mg :)
co z tym gino? swedza cie suty, ten cykl to trwa, czy jestes PO tak jak piszesz? ile po ?
samych jonow cynku na pewno jest inna liczba niz 50mg na tabs
w trakcie jestem ale zaczelem czytac o tym i troche sie wystraszylem... ale narazie nic nie jest! znaczy sie slyszalem o tym ale niewiedzialem ze to tak wyglada :neutral:
rozumiem ze cykl 8 tyg a nie 6 bo to nie prop. Co do gino to lykaj b6, i masz 2 opcje, albo ciagle jedziesz z nolvadexem 20mg ed profilaktycznie zeby nie zlapac gino i posrednio miec lepiej ubita mase, badz dopiero jak cie zacznie swedziec, badz jakis guzek dawka 40mg i trzymasz az nie odejdzie, potem profilaktyczna
prawdopodobienstwo nie jest duze, ale to twoje zdrowie
nie jadl bym na twoim miejscu tyle tego cynku jak zalecane jest dla mezczyzn 30mg dziennie - nawet jak masz zwiekszone zapotrzebowanie to bierzesz wiele za duzo a cynk w takich ilosciach jest toksyczny z tego co czytalem ;]
no z tym cynkiem to przesada,
srednio 75-150mg ed, ja sam chyba nie bralem wiecej jak 150mg, a ty 200mg do tak malych dawek i tak krotko...
cykl ciagnij przez min 8tyg, jak lapie gino doloz tamoxa w dawce 20mg i ciagnij do konca pct,
jak juz masz gino 40mg az pusci i dalej do konca pct 20mg ed
tomczers17
08-02-09, 13:56
jaki masz ten cynk ze 50mg w tab? bo np w cynku z olimpa jest150mg substancji ale w tym czystego cynku tylko 30mg wiec moze tam acynku masz tylko10mg. nie wiem czy jest srodek co ma 50mg czystego cynku w 1tab?
ja mam ten cynk jakis amerykanski sie nazywa " Nature's Plus Amino Acid Chelate Zinc 50mg" na tyle opakowania pisze Zinc (as soy amino acid chelate) 50mg