Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Dht

arnold5551
07-02-09, 20:59
Czy spotkal sie ktos na rynku z tym srodkiem? Moze ktos probowal? Byloby to na prawde rewelacyjne , bo daje wszystkie androgeniczne wlasciwosci testo przy braku aromatyzacji i toksycznosci jak przy trenie.

lg team
07-02-09, 22:39
nie slyszalem o czyms takim, o teakiej nazwie,
o co ci dokladnie chodzi?
co chcesz uzyskac?

arnold5551
07-02-09, 23:21
mysle o dihydrotestosteronie, ktory jest metabolitem testo, ok 4 razy silniejszy, nie aromatyzuje. Czyli bylby to rewelacyjny srodek , silny nie aromatyzujący androgen, z powodzeniem mozna by stosowac samego, mysle ze móglby miec wlasciwosci do trenu zblizone, jednak bez niepotrzebnej toksycznosci i silnego zablokowania .

lg team
08-02-09, 13:46
nie wiem o co ci chodzi,
nie wiem czy ty sam wiesz o co ci chodzi,

arnold5551
08-02-09, 17:34
nie słyszałes nigdy o tym ze testosteron metabolizuje do dht? moze powinienes troche poczytac, bo ja doskonale wiem o co mi chodzi.

Rynju
09-02-09, 00:35
dht ? ten androgen od prostaty i innych side effektow ? ;) w formie iniekcyjnej ? po co podwyzszac sobei dht ?
skoro doskonale wiesz o czym mowisz to wytlumacz o co chodzi

arnold5551
09-02-09, 22:20
http://sterydy.net/sterydy/dht

Nikt Wam nigdy nie mówil ze winstrol , oxa itp to pochodne dht? A co tren nie niszczy prostaty? Poza z tym ze dht niszczy prostate to mit bo tak sie tylko dzieje przy podwyzszonym poziomie estogenow. Jesli cos nie aromatyzuje to nie powinno niszczyc prostaty. przecztajcie sobie ten link.