Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : jakie mam brac odzywki ?

kali900
07-02-09, 14:55
mam 19 lat ważę 79 kg i mam 200cm wzrostu chodze na silownie od 2 miesiecy regularnie codziennie 5 razy w tygodniu i myślę nad zakupem odżywek tylko mam mankament jakie chodzi mi bardziej o masę niż o siłę ale siłę też chcę troche poprawić :) myślałem nad białkiem na początek ale słyszałem ze po nim syfy wyskakują i zrezygnowałem slyszalem ze dobry jest BSN NITRIX lub BSN NO XPLODE na forum znalazłem ze chwalą HORSE POWER co jest lepsze ?

dzbanekzwd
07-02-09, 15:05
boostery i krety narazie sobie odpuść, wykorzystaj narazie potencjał początkowy ... kup dobrego gajnera to nie powinno nic wysyfić a masa dobrze pujdzie...

Andr3w
07-02-09, 15:08
Tez ci radze gainera krety jeczcze nie horse power za dobry jak na poczotek !

kali900
07-02-09, 15:18
ale po gainerze są słabe skutki.... a jaki mi byście polecili ?

Sosna91
07-02-09, 15:20
dzbanekzwd (http://www.e-kulturystyka.info/member.php?u=10991) tak na przyszłość to "pÓjdzie" się pisze

następna sprawa to to że 5x w tygodniu to za dużo, w zupełności wystarczą 3x w tygodniu. max 4. po 2 miechach to już raczej masz plan mam nadzieje?

co do odżywek i wysypywania to zależy od organizmu w młodym wieku nawet odżywki wywołują lekki bądź mocniejszy trądzik. mnie wysypało na plecach. jeśli miało by Cię wysypać po białku to i tak samo może bo gainerze bo przecież tam też jest białko.

biorąc pod uwagę to że ćwiczysz dopiero 2 miesiące odpuść sobie na razie jakieś odżywki gdyż ich efekty będą marne. wejdz w dział dieta i w nią zainwestuj kase.

aha co do skutków po gainerze to pewnie że są słabiutke albo ich nie ma wcale jak nie masz diety, myślisz ze sam proszek przybierze na wadze za Ciebie? to tylko uzupełniacz, pewnie zę możęsz teraz wziąć sobie jakiś stack kreatynowy, ale da Ci tyle co nic a w przyszłośći to już chyba saa trzeba będzie zeby Ci kopało./

kali900
07-02-09, 15:30
o czym ty gadasz za wczesnie ? znam kolesi co po tygodniu chodzenia na silownie biorą mete albo oxybol i po 2 miesiącach wyglądają jak ty po 2 latach i robią sobie przerwe z rok chudną i znowu chodzą na silownie i sie koksują a wiecej nie mow mi ze wczesnie....

dzbanekzwd
07-02-09, 15:34
to dobre ptysie z tych twoich kolegów będą chcieli kiedyś bardziej sie przybić i już nic nie bedzie ich brać.
p.s. i masa tak samo jak szybko przyszla tak samo szybko zejdzie.

Sosna91
07-02-09, 15:36
w takim razie rób jak chcesz, bierz i mete. chciałem doradzić nie to nie. pozdawiam

u.waw.pl
07-02-09, 15:51
o czym ty gadasz za wczesnie ? znam kolesi co po tygodniu chodzenia na silownie biorą mete albo oxybol i po 2 miesiącach wyglądają jak ty po 2 latach i robią sobie przerwe z rok chudną i znowu chodzą na silownie i sie koksują a wiecej nie mow mi ze wczesnie....

Fajnych masz idoli.

michal_f
07-02-09, 17:42

ze oni tak robia to nie znaczy ze ty masz tak robic... przybiora na masie i za chwile to straca a jak zrobisz miesnie na diecie i dobrych cwiczeniach to spadki nie beda takie szybkie nawet jak zrobisz sobie dluzsza przerwe... na poczatek dieta w razie brakow bierzesz gainera lub bialeczko... za jakis rok mozesz wziasc kretke mono i stopniowo sie piąć w gore ... chciales zaczac od konca czyli wziasc koksy ale wszystko trzeba zaczynac od poczatku:smile: jak zrobisz tak jak ci powiedzialem to jeszcze mi za to kiedys podziekujesz:lol: a jak zaczniesz od sterydow to to nie pytaj pozniej na forum jak pozbyc sie gino lub ze masz mase syfow...

P.S Dla miłej lekturki zobacz moj link w podpisie... pzdr

burn
07-02-09, 18:15
Taaa... Najlepiej od razu anapolon czy jakąś metę zarzucić. Przecież koledzy brali i jest fajnie.

Andr3w
07-02-09, 18:15
Hehe po tygodniu za mete a to dobre !! Za rok oledzy beda chodzili bez watroby i z pusta szaszka!:)