Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Whey Mass Gain

Opi
06-02-09, 23:22
Siema. Co sadzicie o Whey Mass Gain warto kupic czy shit?

sts
07-02-09, 08:21
ja zjadłem 4,5kg i nic :/

Andr3w
07-02-09, 11:45
Wlasnie mnie tez to ciekawi co o nim myslicie?:surprised:

Sosna91
07-02-09, 12:46
Nie należy do najlepszych, raczej cena jakość ale lepiej dołożyć kasy i kupić coś lepszego ewentualnie bardziej spradzony z tańszych jest Gain Bolic 6000

Andr3w
07-02-09, 12:52
Wlasnie teraz mam dylemat co sobie kupic na wiosne cena mnie kusi ok 100zl za 4500 kg mass gaina, a gainbolic za 100 mam 4000kg ale ja tez wole miec mniej liub droszku dolozyc niz nie jesc kupe. Czyli kupuje gain bolica kiedys go jadlem 2 kg i przytylem z 1 kg ale nie mialem diety i odpowiedniego treningu.:happy:

galanter
07-02-09, 12:54
a czy to napewno dziala tak jak pisza mozna w niego zainwestowac bez rozczarowania?

Sosna91
07-02-09, 13:13
przedewszystkim żaden gainer to nie jest cudowny środek na przybranie masy. to tylko dodatek do diety, jesli nie masz diety to nie licz za wiele z jego strony, to że tu mass gaina masz 4,5kg a gain bolica 4kg to nic, co z tego ze wiecej jak nic nie dajacy, słabe węgle itp aha i nie licze ze jak zjesz np 4kg to przytyjesz 2kg albo 4kg, to zależy od wielu czynników

galanter
07-02-09, 14:54
spoko sosna91 rozumie ja mam diete ale chcialem jeszcze czyms ja doladowac dlatego zapytałem a moze cos na temat masaccra olimpu bys mi podpowiedzial tylko nie to ze jest droga bo to wiem tylko czy dobrze działa i z czym ja polaczyc jesli chodzi o mase

Sosna91
07-02-09, 15:27
jeśli masz diete to okej gainer na jej uzupełnienie dobra sprawa. tylko lepiej już w jakiegoś dobrego zainwestować, Hard Mass, mutant mass, mass XXL, Waider.

z tego co patrze to 14miesięcy masz już za sobą siłki wiec początkujący nie jesteś, jeśli chodzi o masacce z olimpu to owszem jest bardzo dobra ale to stack kreatynowy a nie wiem co brałeś wcześniej bo jeśli jeszcze żadnej kredki to na początek mono, a massacre to tak na 3 cykl ale na róznych róznie działa, niekórzy na 3 cykl jeszcze mono jadą bo ich jeszcze ładnie kopie.

galanter
07-02-09, 15:52
bralem wczesniej kreatyne nutrisportu i size up naprawde niezle szło ale stanelo dlatego doszedłem do wnisku ze trzeba cos z wiekszym kopem dzieki slicznie za rady wzamian masz soga czyli masacra i jakis dobry gainer dziekowa