Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Siłownia + Aerobik??

WWR
10-11-06, 18:11
Nie wiem czy w dobrym miejcu zamiescilem moje pytanie ale chyba tak

Od jakiegos czasu cwicze sobie na silowni ale u siebie w domu mam laweczke hantelki od niedawna cwicze juz takim treningiem z prawdziwego zdarzenia gdyz jestem osoba szczupla i chcialem poprawic swoj wyglad jak i sile. Tylko problem w tym ze nie chce sie bawic w kulturyste bardziej chodzi mi o efekt sportowca czyli poprostu dobrze zbudowanego goscia i nie wiem jak rozwiazac cwiczenie z rozciaganiem poniewaz chcialbym oprocz tego rozciagnac nogi i zrobic szpagat. I teraz chcialbym poradzic sie jak to najskuteczniej i w miare szybko osiagnac?? Bo chcialbym tez wkrotce zaczac cwiczyc nogi gdyz wiadomo ze potem moze wygladac to smiesznie jak bede mial takie chudziutkie nogi a gore wieksza ale raczej cwiczenie z rozciaganiem sie chyba wyklucza.

prosze o jakies sensowne i konkretne sugestie do mojego tematu.

P4l4d7n
10-11-06, 18:21
Aerobik silowni wcale nie przeszkadza. Nawet troche aerobow po silce jest zalecane.

WWR
11-11-06, 12:58
No wiem juz napisales cos tam w moim temacie odnosnie trenigu chcialem tylko tutaj sie czegos wiecej jeszcze dowiedziec o tym rozciaganiu:)

LoLiTa
14-11-06, 17:00
jeśli chcesz zrobić szpagat to polecam Ci ćwiczenie ( przy czym nie wiem czy dobrze wytłumaczę to) : usiądź na podłodze z wyprostowanymi plecami, nogi przed sobą. Następnie nogi przyciągnij tak do siebie by stopy złapac dłonmi a łokcie oprzeć na kolanach. Teraz trzymajac ciagle stopy, zeby byly jak najbliżej kroku, spróbuj łokćmi naciskac na kolana by przyciagnac je do podłogi.

Mam nadzieje ze w miarę zrozumiale to napisałam, ćwicz tak ok.10 minut dziennie a po kilku tyg. zobaczysz efekt.
Sama tak cwiczylam i szpafat to teraz pryszcz dla mnie ;)

WWR
15-11-06, 12:33
OK wielkie dzieki nie do konca to zrozumialem ale przeczytam kilka razy to moze zalapie:P chociaz wolalbym zebys mi pokazala:P hehe napewno tak sprobuje dzieki jeszcze raz:) bo wszystkie propozycje mile widziane. Zwalezy mi w sumie na tam szpagacie a jest to MISSION IMPOSSIBLE jak narazie:) hehe pozdrooo....

LoLiTa
15-11-06, 19:21
WWR jeśli nadal zalezy Ci na ćwiczeniach rozciągających to mam na kompie zrobioną całą rozpiskę razem ze zdjęciami. Podaj mi swój @ to wyślę ;)

WWR
18-11-06, 12:10
kosiarz1986ts@interia.pl ------> bardzo dziekuje:]

LoLiTa
23-11-06, 10:03
Mam nadzieję, że teraz masz wszytsko czarno na białym napisane i przyda Ci się ten plik :)

ro_ot
30-11-06, 10:45
czesc a mozesz wyslac i mi??? ro_ot@o2.pl bede bardzo wdzieczny :)

P4l4d7n
02-12-06, 12:37
Dzięki Lolitko chociaż powiem szczerze, ze nie za bardzo chce mi sie to cwiczyc hehe ; ))