Zobacz pełną wersję : Megabol NITROX
mateusz641
10-11-06, 17:10
Witam, jestem nowy na tym forum, rejestrowałem się bardzo dawno i wogóle o tym zapomniałem, dzisiaj dopiero na nowo odkryłem to forum. Wracając do tematu co myślicie o produkcie tej niezby chwalonej firmy. Zdaje mi się że Megabol Nitrox to nowy produkt, więc co o nim myślicie??
sadze ze osob ktore go stosowaly nie bedzie wiele
ale patrzac na sklad wydaje sie byc dosc ciekawy i w tym wypadku bym sie nie sugerowal az tak ze to megabol bo tutaj raczej nie powinni az tak spieprzyc produktu , a cena jest korzystna
hmm....ma w sobie dosc ciekawe skladniki mowiac szczeze..a cena za540g 72zl to jak na staki niezbyt duuzo....ale ja tam bym wolal dolozyic i kupic np Storma;]wlasnie mam z nim sesje i....sila ogromniasta przyszla!!jak narazie3tydzien<no4ale mialem tyg przerwe;(>i 5kg w seryjce na klate mi poszlo;]wiec goraco polecam a jezeli szukasz czegos tanszego to creapump z hi teca puszka 300g<prawie polowa mniej;(>jest do kupienia za79zl;]
Napisze krótko, nie trafiłem jeszcze na dobry produkt z firmy Megabol, nie wiem jak oni to robią. Myślę, że moją opinię potwierdzi wielu użytkowników.
Czy próbowałeś już cyklu z monohydratem ?
Cynk??a Ty to piszesz Domnie??hmm......nie ale to sie dodaje do sterydow Co nie??a moze sie myle:P
Pisałem do mateusz641. Poza tym o żadnym cynku nie pisałem.
Zgodze się z u.waw.pl, odżywki megabolu stosowałem juz kilka lat temu, nie dawały dobrych rezultatów - takich jak "niby" miały dawać z tego co na nich pisało...
hmm....oj sorry zle przeczytalem;d....ja pare lat temu nie myslalem jeszcze o silce:P