Zobacz pełną wersję : doradzcie
czy możecie mi powiedzieć jakie brać odżywki mam 16 lat wazę 67 kila i mam wzrostu 180 cm.
marcinczwa
10-11-06, 16:01
nie potrzeba ci jeszcze odzywek, ułóż diete bo to podstawa i oczywiscie trening
ewentualnie jakies bialko.podaj staz.
mateusz641
10-11-06, 16:41
Jaki masz staż, jeśli mały to jedynie dieta i ewentualnie jakiś gainerek.
No wedlug mnie nawet jak dopiero zaczales to warto juz zaczynac brac jakis gainer ale nic poza to. Na kreatyne itd. przyjdzie dopiero czas.
staz mam niewielki bo dopiero tydzien!!!
mateusz641
11-11-06, 18:10
Więc narazie tylko dieta i gainerek, kup sobie Gain Bolic 6000 z Olimpu :)
hmm.........moim skromnym zdaniem zrob sobie jakas supper dietke jak niewiesz jeszcze oco w tym biega to tutaj na forum znajdziesz jakas fajna dietke dla Siebie;]a na suple to masz jeszcze duuzo czasu!!na samiutkim poczatku z dobrym treningkiem i dieta to bendziesz rosnal w oczach!!pamietaj do wszystkiego sie dochodzi powolutku;]ja sie statnio zabardzo podjaralem i poprzepalalem miesnie....wiec wyslij matke do sklepu po 1kg kurczaka kasze ryz jakies piersi nie piersi duzzo owocow chleb razowy platki i co tylko chcesz i lubisz ale pamietaj lukaj na sklad zeby mialo jak najwiecej bialka oraz weglowodanow z mala iloscia tluszczu..oto nam nie chodzi i nie zapominaj o Snie!!spij tak10h a raczej staraj sie;]Pozdro
kup sobie Gain Bolic 6000 z Olimpu :)
Skoro nie wiesz, czego brakuje mu w diecie, to po co radzisz zakup Gain bolica.
nio zgadza sie........najpierw trzeba dojsc do tego czego mu w diecie brakuje;]womie tak jak napisalem wczesniej;d