Zobacz pełną wersję : Ból :P
Creazy noob
03-02-09, 16:35
Siemka
mam taki problem ,a mianowicie wrociłem po dluższej przerwie na siłownie no i po paru trenningach budze się jednego dnia z konkretnym bolem w klatce(mysle ,że to serducho) - moze ktoś wie czego to moze byc przyczyna i co o tym mysli ?
Ps. Nie koksuje i od dawna nie wspomagam się suplami.
Sogi za pomoc
serducho to tak kuje, myślę że to od tego ze wróciłeś na silownie po dł. czasie, mnie etz zcasem bolał mostek jak miałem przerwe i zpodałem cieżary zanim ja zrobiłem
hmm co do kłucia i takiego właśnie dziwnego bólu to miałem go ale jeszcze przed siłką tzn jaklieś ponad pół roku temu gdy tylko na treningnu domatora jechałem. nic z tym nie robilem nie było to czesto a że mowilem sobie ze jestem zbyt młody aby umrzeć to nie może być coś poważnego :) mnie przeszło samo bo teraz raczej takiego bólu nie odczuwam.
slim shady
03-02-09, 17:51
prawdopodobnie powinno przejsc, przy cwiczeniach na rozciaganie klatki najczesciej sie pojawia
Wątpię aby to była kolka sercowa,jeżeli to nie będzie to co powiedział slim shady to zgłoś się do lekarza.
Creazy noob
05-02-09, 10:06
kolka sercowa hmmm ... raczej nie ,chociaż kiedyś podejrzewano u mnie arytmie serca ,ale lekarz stwierdzil ,ze to od "szybkiego rozwoju" hehe
dzięky za odpowiedzi kamraci ;)