Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Ból :P

Creazy noob
03-02-09, 16:35
Siemka

mam taki problem ,a mianowicie wrociłem po dluższej przerwie na siłownie no i po paru trenningach budze się jednego dnia z konkretnym bolem w klatce(mysle ,że to serducho) - moze ktoś wie czego to moze byc przyczyna i co o tym mysli ?

Ps. Nie koksuje i od dawna nie wspomagam się suplami.

Sogi za pomoc

NOCKAUT
03-02-09, 17:13
serducho to tak kuje, myślę że to od tego ze wróciłeś na silownie po dł. czasie, mnie etz zcasem bolał mostek jak miałem przerwe i zpodałem cieżary zanim ja zrobiłem

Sosna91
03-02-09, 17:43
hmm co do kłucia i takiego właśnie dziwnego bólu to miałem go ale jeszcze przed siłką tzn jaklieś ponad pół roku temu gdy tylko na treningnu domatora jechałem. nic z tym nie robilem nie było to czesto a że mowilem sobie ze jestem zbyt młody aby umrzeć to nie może być coś poważnego :) mnie przeszło samo bo teraz raczej takiego bólu nie odczuwam.

slim shady
03-02-09, 17:51
prawdopodobnie powinno przejsc, przy cwiczeniach na rozciaganie klatki najczesciej sie pojawia

FitSport
03-02-09, 19:13
Wątpię aby to była kolka sercowa,jeżeli to nie będzie to co powiedział slim shady to zgłoś się do lekarza.

Creazy noob
05-02-09, 10:06
kolka sercowa hmmm ... raczej nie ,chociaż kiedyś podejrzewano u mnie arytmie serca ,ale lekarz stwierdzil ,ze to od "szybkiego rozwoju" hehe

dzięky za odpowiedzi kamraci ;)