Zobacz pełną wersję : Uniwersal storm
Co sądzicie o tej kreatynie ... UNIWERSAL STORM ??
stosował ją moze ktos?
Universal a nie Uniwersal.
Jeżeli ktoś ma za sobą już cykle na mono jabłku itp to może za to chwycić.
Przydałoby się połączyć z czymś, popularnie z shock therapy, ale ludzie też łączą teraz to z innymi pomperami.
innymi pomperami tzn ? mozesz podac jakies nazwy ?
np najlepszy moim zdaniem no xplode poprostu wszystkie które sa suplami przed treningowymi
ja to zamierzam łączyć tylko z białkiem... wystarczy to? (wiem ze to nie jest pomper
:))
acha i jeszcze mam jedną prośbe... napisał by mi ktos jak to jesc tzn o jakich porach? chodzi mi o bialko i storm... ja mysle tak: rano storm... po 30 minutach białko... po treningu storm... 30 min po treningu białko... wieczor białko... dobry pomysł?? czy lepiej np wziąsć przed treningiem białko??
PS niestety juz nie do kupie zadnej kreatyny przed treningowej;/
storm dobrze z ranna na czczo odczekac 20-30min ale niebualko odarzu na pusty zoladek zjesc cos idopiero bialko, po tren tez storm odczekac 20-30min i zjesc cos i dopiero bialko i na sen bilako przed tren nieje sie bialka najwyrzej gainera.pozdro
czyli przed treningiem nic nie jesc ? czy moze np jakąs małą dawke storma
albo przed tren albo po, ale lepiej po tren strorma a przed tren ok 1h mozesz gainera wypic bialka nigdy neipij tak samo z rana jak wstaniesz to je sie wiecej weglow zeby nabrac sily dopiero przy 2,3,4,5 posilku wiecej bialak
oczywicsie na noc to najlpeiej samo bialko
piotrekR_91
03-02-09, 16:06
a jaką przerwe byście proponowali miedzy cyklem cm3 treca(zakonczony tydzien temu) a cyklem na stormie i shocku
przerwa powinna na trwać min. tyle ile cykl trwał poprzedni
a jaką przerwe byście proponowali miedzy cyklem cm3 treca(zakonczony tydzien temu) a cyklem na stormie i shocku
no wielkie dzieki za zniszczenie MOJEGO TEMATU !!
nie wiem czy zauwazyles ale ten temat był o czyms innym!!
... zal
odświeżając moj temat...
czyli nie można jesc storma zarówno przed jak i po treningu??
bo nie mam zadnego gainera tylko białko
storma laduj po treningu. ok godz przed treningiem zjedz pelnowartosciowy posilek i suple ci nie sa potrzebne. co do bialka to spijaj miedzy posilkami.
Białeczko z 3,2 razy dziennie głownie po treningu
czyli nie można jesc storma zarówno przed jak i po treningu??
......
a mogłbym zrobic cos takiego??
RANO storm po 30 minutach białko PRZED TRENINGIEM activlab tricreatine malate pro PO TRENINGU storm po 30 minutach białko PRZED SNEM białko
co myslicie??
na samym bialku będzie żył?! zanim weznie bialko to musi coś zjeść a pozniej bialko ewentualnie masówke, odżywki się bierze pomiedzy posilkami lub w czasie posiłków.
prosze cie!!
myślałem ze takich rzeczy jak te o ktorej jem cos innego nie musze pisac
cos myslal ze ja oprocz bialka nic nie jem heh
normalnie jeszcze 4 lub 5 posiłkow w miedzy czasie :)
tylko chodzi mi o to czy moge dodac kretke jablczanową przed treningiem a po treningu storma... bo znalazlem jakas tricreatine malate pro... i mnie to ciekawi
pzdr