Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : co brac? pomorzcie

pterus
02-02-09, 17:44
witma, mam 18 lat 90 kg chodzilem troche na silownie lecz z przerwami, ostatnio kupilem masakre ael za malo jej wzielem zeby poczuc roznice, doradzicie mi czy masakra plus jakies bilako np z ostrowi wystarczy mi? czy moze zamiast masakry kupic cos lepszego lecz podobnego cenowo? piszcie co myslicie

Sosna91
02-02-09, 17:49
jak nie chodziłeś teraz na siłke to po co CI masakra? napisz co brałeś wcześniej, jaką masz dietke, trening to Ci każdy doradzi.

pterus
02-02-09, 18:45
tzn wczesniej to tak chodzilem na silke i nie chodzilem, diety jako takiej nie mialem, no a propo, chcial bym wlasnie przy okazj wystartowac teraz z silka i nowa dieta oraz treningiem, mozecie pomoc? ogolnie wczesniej na poczatku bralem mutant mass a potem troche tej masakry, musze teraz pomyslec nad odpowiednia dieta i treningiem, oraz odzywkami hm...

dzbanekzwd
02-02-09, 19:15
90Kg A Ile Wzrostu ?

michal_f
02-02-09, 19:19
masakre odloz... nad dieta, treningiem obowiazkowo masz pomyslec... a nad odzywkami pomysl gdy w diecie bediesz mial braki to mozesz wtedy zapodac bialko, bulka lub gainera... wszystko w razie brakow... nie myl slow odzywka a suplement... jak narazie tylko odzywki ;)

pterus
02-02-09, 19:48
182cm wzrostu, wlasnie bede musial sobie jakis trening ulozyc....no a po masakrze mialem ostra pompe ze tak powiem i zero zmeczenia, wlasnie mysle caly czas nad treningiem i dietka hm...

michal_f
02-02-09, 19:50
to co ze miales pompe... zostaw ja i wezmiesz ja pozniej troche... uwierz dobrze Ci radze... na poczatku dobra dietka i trening i beda przyrosty bez masakry :lol:

pterus
02-02-09, 19:54
no wlasnie dobra dietka i trening, narazie brak dietki i treningu, musze cos wymyslec, a no i jak zaczelem brac ta masakre to i raczka zaczela puchnac jakos ladniej, no i sporo nowych rozstepow sie zrobilo, no nie wiem czy bez masakry dam rade hehe przyzwyczailem sie, pomorzcie mi z dieta jak ja ulozyc

michal_f
02-02-09, 19:55
dasz rade bez masakry jak po paru treningach na dobrej diecie i treningu zobaczysz ze tak samo puchnie:lol:

pterus
02-02-09, 19:57
no wlasnie dobrej diecie doradz mi jak ja ulozyc, a dlugo mam bez odzywek cwiczyc? tak mysle wlasnie co potem kupic jakie odzyweczki, hm...

michal_f
02-02-09, 20:01
diet jest multum w dziale dieta wiec nie mam ci w czym pomagac :smile:
ale ja ci nie napisalem ze masz cwiczyc bez odzywek... wlasnie zzalecilem ze jak bedziesz mial braki w diecie to wtedy odzywka zastepujesz np. gainer, bialko... narazie daj sobie spokoj z suplementami ... po nie siegnij dopiero gdy twoja dieta i dobry trening nie beda przynosic dobrych efektow... ale to jeszcze sporo czasu ... pzdr

Sosna91
02-02-09, 20:10
aha i sory ale jak sobaczyłem jak napisałeś w temacie "co brać pomórzcie" to litości ale myślałem że jakis 13latek, polecam firefoxa bo błędy chociaż poprawia

(pomóżcie tak na przyszłość)

Dieta, trening, regeneracja, masakra owszem dobra ale za rok. pozdro

FitSport
02-02-09, 20:41
Szkoda moich słów na temat tej Masakry...Żeby coś weszło trzeba zjeść ze 2,3 puchy.

pterus
02-02-09, 21:29
sory za blad nie zauwazylem go, nie bardzo umie go teraz poprawic,

pablo91prg
02-02-09, 23:19
"co brać pomórzcie"

nic

to brzmi jak błaganie narkomana, nieprawdaż? ;]