Zobacz pełną wersję : lek wspaomagający naukę
Nie wiedziałem w jakim dziale to umieścić więc pisze tu.
Jestem w 100 % pewny że na sucho nie dam rady mam pełno słówek do nauczenia więc proszę o kakretne odpowiedzi jaki lek -odżywke polecacie ??
ktoś polecił mi Efedryne co wy na to ? PILNE HELP.
Podobno zwykły plush jest dobry, albo amfa :) (z amfa joke)
slim shady
01-02-09, 21:42
efedryne ? hehe ona pobudza ale wątpie, żeby motywowała do nauki, idź do apteki i sie spytaj, pełno tego jest z żeń szeniem itp ale, żadne witaminy za Ciebie się tego nie nauczą
Damian st-ce
01-02-09, 21:54
Albo się bierzesz sam za naukę, albo daj sobie spokój za szkołą... Wystarczy silna wola...
Albo syrop "Tussipect" przeczytaju http://www.nto.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20080117/REGION/211072208
sprobowalem tego syropu przed lekcjami z ziomami hmm wypilismy po pol buteleczki na lepka (mało) ale lekkie pobudzenie jest a studenci chwala a niby po tym nie "staje"-tak slyszalem
slim shady
01-02-09, 22:29
hmmm a on nie jest na bazie efedryny jak tabletki wykrzuśne tussipect i nie powinien być na recepte ?
Nie sa na recepte uwierz:) chyba jest bazie efydryna my to tak dla "lachu" kupilismy
na studiach syrop? na medycynie daje sie ostro w caban 4 dni bez zamykanai oczu i 3 dni spania ;)
chyba tylko tabsy tussi sa na recepte. Ale IMO efka przed nauką to najgorszyz możliwych pomysłów, pobudzi ale trudno jest usiedzieć na zadku.
Lecytynka, omega 3 przy dłużyszm stosowaniu może poprawić trochę funkcjonowanie mózgu ale bez silnej woli to się niczego nie nauczysz.
Biernaczek
08-02-09, 21:08
Nie wiedziałem w jakim dziale to umieścić więc pisze tu.
Jestem w 100 % pewny że na sucho nie dam rady mam pełno słówek do nauczenia więc proszę o kakretne odpowiedzi jaki lek -odżywke polecacie ??
ktoś polecił mi Efedryne co wy na to ? PILNE HELP.
To źle Ci polecił.
Jeżeli już coś to trzeba na pamięć i koncentrację, polecam tabletki "Sesja" 30tabsów 10-15 pln.