Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Pytanie?

Andr3w
30-01-09, 13:45
Witam mam taki problem mam 16 lat ,waze 62 ,177 cm wzrostu i moj staz to z 3 lata przez pierwsze pol roku cos tam efekty byly nawed dopbre (jak to poczatki) potem coraz mniej pochlem ale puchlem , a tak po 2 roku cwiczen ku..a nic:errf: zero zadnych przyrostow moze z 1 kilo clap przytylem i tyle. Staram sie technicznie cwiczyc dokladnie jakas diete tez sie staram i teraz zrobilem sobie przerwe z 3 miechy i znowu zaczalem cwiczyc i do tego se wzialem krete z dextrosa i mam nadzieje ze cos spuchne jak nie to mam zamiar moze wziasc jakas metke czy co tak najlepsze na start bedzie . Za soba mam juz 2 cykle na krecie, jedno male bialko i, 2 kg gainewra wszystko oddzielnie. doradzcie mi co mam zrobic .osobiscie sie noie chce chytac koxu ale zobacze co sie stanie w najbliszych miesiacach. Z gory dziekuje i wynagrodze sogami.:cry:

Andr3w
30-01-09, 14:18
wiem wlasnie ale wogole co moge zrobic zebym znowu mogl rosnac nie biorac koxu ?:evil:

ht
30-01-09, 14:19
zamiast 'jakiejs tam diety' wez sie za porzadna diete. i musi isc.

Rynju
30-01-09, 14:32
dieta + nie wszystko osobno tylko gainer + bialko + kreatyna naraz :)

hans1237
30-01-09, 16:34
a naj lepiej zajmij sie miska z jedzeniem!!!!!!!suple to mały procent sukcesu,ja biore gdy mam zastój i tylko wtedy

lg team
30-01-09, 20:42
zle sie odzywiasz,
zle cwiczysz,
nie uzupelniasz brakow z diety,

bez tego mozesz chodzic 7 x week na silke i dalej bedziesz wygladal jak wygladasz z tym ze bardziej bedziesz zmeczony,

saa nic nie pomoga na takie braki,

vold
30-01-09, 23:15
Poprostu zacznij jeść. Lepiej więcej niż mniej , nawet jak trochę się zatłuścisz nic Ci się nie stanie zwłaszcza w tym wieku.

Andr3w
04-02-09, 20:15
dzieki za rady :) teraz trochu przejrzalem na oczy i wzialem sie za diete ktorej no.. nie mialem nic teraz jem jak swinia :P trening nie robilem masowy tylko rzezbe ledwo co . I juz ten tydzien cwicze ostrzej i jem i cos czuje ze bedzie poprawa ! :happy:

pawelek616
04-02-09, 21:24
Lepiej daj trening do oceny tak na wszelki wypadek.

Andr3w
05-02-09, 11:05
Poniedzialek
Plecy - wioslowanie z hantla 4 serie 12,10 ,10, 8
Biceps -Uginanie ramion ze sztanga stojac 3 serie 12,11,9
Uginanie ramion z hantlami 3 serie 12,10,8
Jak mam jeszcze sil to 21 robie z 2 serie

Sroda
Barki
wyciskanie gryfu za glowy 3 serie 10,10 8
unoszenie hantelek bokiem w gore 3 serie 12,11,10
Przedramien UGINANIE NADGARSTKÓW NACHWYTEM W SIADZIE 3 serie
sciskanie takich sciskaczy na przedramien z 1 ,2 serie

Piatek
KLata
podnoszenie gryfuu na laweczce 3 serie
Rozpietki 3 serie 12,10,8 powt
Triceps
Francuskie wyciskanie 3 serie 12.11.10
POMPKI W PODPORZE TYŁEM 3 serie (do zmeczenia)
Jesli mam tu cos do poprawy to prosze pisac, mozecie nawet krytykowac nie obraze sie:)

Pakerek001122
05-02-09, 13:03
dieta + nie wszystko osobno tylko gainer + bialko + kreatyna naraz :)

Ja radze Ci zakupic Mutant Mass,Maker Mass reszta to buble + do tego jakas dobra diete (układana najlepiej przez jakiegos dietetyka) i odpowiednia technika cwiczen... wtedy powinno byc dobrze wiadomo ze w tydz. nie bedziesz wielki tu trzeba max. poswiecenia. Znam wielu co po kilku miesiacach wysiadli.

mitrandir
05-02-09, 14:28
plan hujowy.
tylko jedno cwiczenie na plecy, na bica dales 3.
nogi gdzie? poszly sobie?
gdzie brzuch.
uluz normalny, dobra diete i jedziesz.
jestes w takim wieku ze poziom tescia we krwi masz prawie jak na saa ;-) nie potrzebujesz wspomagania narazie

a teraz pytanie teoretyczne do sterydziazy (vold, lg i reszta)
jakie moga byc skutki uboczne zazywania saa w takim wieku? byly by jakies dodatkowe czy tylko standard (flaki, cera, libido, agresja ect) tyle ze duzo gorzej niz u osob o ktorych skonczyl sie okres dojrzewania

Pakerek001122
05-02-09, 14:39
Co do plau treningowego poszukaj na forum jest tego multum....

Andr3w
05-02-09, 14:56
O przepraszam zapomnialem o brzuchu tez go robie w srode a nogi narazie odpuszczam na ten cykl bo chce miec plan 3 dniowy nie 4 ale i tak chyba do piatku dodam nogi a plecy robie tylko jedno cwiczenie bo nartazie jeszcze nie chce robic innych na plery bo kregoslup mi wysiadzie. a jakie moga byc ciiczenia na plecy ktore tak bardzo nie szkodza na kregoslup? bo wczesniej robilem tez 3 cwiczenia na plery ale ten cykl chce sie najbardziej skoncentrowac na bicu dlatego tylko 1 cwiczenie !
Pozdro!

pawelek616
05-02-09, 19:03
Stary załamałeś mnie. Trening masz niesamowicie z dupy. Na plecy tylko jedno ćwiczenie i trening klatki bez wyciskania???:lol:. Ty nie potrzebujesz mety tylko konkretnego treningu. Oblukaj forum, tutaj masz wszystko:smile:

Andr3w
05-02-09, 20:18
Jak bez wyciskania ? aaa moze bo trochu zle napisalem wyciskanie jest to podstawa klaty 72 biore :lol: ! a plecy chyba jeszcze jakies cwiczenie dorzuce ale mowie ze na ten cykl bic najwazniejszy bo trochu maly !:cry:

mitrandir
06-02-09, 14:32
ponawiam pytanie

a teraz pytanie teoretyczne do sterydziazy (vold, lg i reszta)
jakie moga byc skutki uboczne zazywania saa w takim wieku? byly by jakies dodatkowe czy tylko standard (flaki, cera, libido, agresja ect) tyle ze duzo gorzej niz u osob o ktorych skonczyl sie okres dojrzewania

mitrandir
09-02-09, 01:59
???????????

lg team
09-02-09, 22:02
wszystkie standardowe czyli syfy, agresja, retencja, tlusta skora, rozdraznienie, zmiany nastroju, klopoty ze snem, nadmierne pobudzenie, skoki cisnienia, kolatanie serca, zminy w psychice nawet (po rozregulowaniu ukl hormonalnego),

a co u ciebie wyskoczy to bog jeden wie jesli istnieje,

mitrandir
10-02-09, 00:20
nie.boj.sie.u.mnie.nic.nie.wyskoczy,u.mnie.juz.daw no.po.okresie.dojrzewania.;)
para.malolatow.z.silki.zaczelo.szamac.ph.i.z.cieka wosci.sie.pytam

Andr3w
10-02-09, 01:14
OK dzieki za wszystkie rady , i naprawde dzieki temu postowi wzialem sie za diete wiem ze sterydy odlozyc na bok i lepiej dbac o zdrowie , ewentualnie tylko odzywki (chyba jutro ide sobie gain bolica dokupic do krety i diety ) :surprised: Jeszcze raz wielkie dzieki !!!:smile: