Zobacz pełn± wersję : Pomoc w doborze odżywek na zrzuceni wagi
Witam :)
Niedawno okazjonalnie mogłem kupić kilka odżywek:
HI-TEC CARBO PLUS 1000g
ALRI Venom Hyperdrive 3.0 90 kaps.
NUTREX LIPO 6 120 GEL CAPS
OLIMP GOLD OMEGA 3 60cap
MEGABOL BIOSTEROL 36 KAPS.
OLIMP THERM LINE 120
HI-TEC HMB W PŁYNIE 70ml
ENERGON X ACTIVLAB
Teraz moje pytanie :?:
Chciałbym trochę zgubić zbędnego tłuszczu, które odżywki mogę ze sob± poł±czyć a które nie lub co¶ do dokupić do zestawy.
To mój pierwszy post więc wybaczcie jak co¶ zakręciłem :wacko:
Z góry za odpowiedz
Pozdrawiam :rolleyes:
no jak chcesz zgubić tłuszcz to na pewno carbo ci w tym nie pomoże :) pozdro
slim shady
29-01-09, 21:02
a jakie już odżywki stosowałe¶ ? staż, wzrost,waga cel: rzeĽba czy tylko redukcja ? masz diete?
Więc uzupełniam dane
Mam 25 lat
Wzrost 180 cm
Waga 110 kg
Chciałbym zrzucić około 15 kg, czeka mnie dużo pracy na pewno.
Siłowni± mam odczynienia od jaki¶ 5 lat z dużymi przerwami
Od jaki¶ 3 lat zaniedbałem się przez prace ( praca siedz±ca).
Na siłownie staram się chodzić 3 razy w tygodniu
Z odżywkami miałem już do czynienia, ostatni raz kiedy brałem odżywki to około 1.5 roku temu było to hmb, jabłczan kreatyny i co¶ jeszcze tylko nie pamiętam
Ogólnie jestem zdrowy nie mam żadnych problemów
Teraz próbuje ułożyć sobie dietę i trening jeżeli macie jaki¶ sugestie co do treningu i diety to też napiszcie :-)
trening na silowni wiecej powtorzen mniejszy ciezar,szybciej,treningi aerobowe bieganie skakanka,bieznia ujemny bilans kaloryczny w diecie 0 slodyczy!
przed braniem ALRI Venom Hyperdrive 3.0 90 kaps. zrobiłbym cykl na jakim¶ lżejszym spalaczu np. Thermo Speed Extreme lub CleanBurexin bo venom ostro kopie :evil:
slim shady
30-01-09, 12:40
Carbo mozesz pić podczas treningu na uzupełnienie braków, venoma sobie zostaw bo to za mocny spalacz jak na pocz±tek, gold omega 3 mozesz brać,therm line mozesz stosowac, hmb mozesz brac tylko troche go mało, energon x tez Ci nie zaszkodzi, bcaa jeszcze by sie przydało,
mam nadzieje ze masz diete, trenuj aeroby 3-4 razy w tygodniu 30-60 minut, pewnie nie masz zaduzo masy tylko tłuszcz ?