Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Ból pleców

urlich28
29-01-09, 18:01
Witam. Mam problem z plecami. Mam to juz od jakiegos czasu. Bolą mnie bardzo plecy, dokładnie dolne partie. Mam to co jakis czas, przewaznie po paru dniach bol ustepował. Bol pojawia sie przy zginaniu najczesciej. Wydaje mi sie ze to sa nerwy. Kiedys chorowałem na korzonki. Chwile posiedziałem na czyms zimnym to za pare godzin pojawiał sie bol. Wczoraj znowu sie zaczeło jak robiłem przysiady. Dzis poszedłem na siłownie i zlekcewzyłem to. Jak mnie rabneło to teraz nie moge chodzic, wyprostowac sie nie moge. Co myslicie o tym? A moze to dysk? Nie znam sie. Jaki lekaz był by odpowiedni?

hardworkOUT
29-01-09, 18:05
idz do 1wszego kontaktu zobaczysz co powie a wrazie czego dsotaniesz sierowanie

007
29-01-09, 18:22
Ja bym też takie sprawy załatwiał bezpośrednio z lekarzami,przez neta za bardzo nie da się oszacować co Ci dolega a opcji może być wiele.

urlich28
29-01-09, 18:30
Jak sie okaze ze to dysk to pozamiatane bede miał. Tak to jest jak sie kiedys pasa nie uzywało...

hans1237
29-01-09, 19:59
tak to bywa jak sie cwiczy w pozycji wk...nego kotka...tzn nie trzymsz prostych pleców moze????ja tez tak miałem sróbuj wygrzac plecy jaka mascia mi pomogło.

urlich28
29-01-09, 20:42
Wk....ionego kotka, dobre. Starałem sie odpowiednio cwiczyc, ale co zrobic, pierd....o trzeba bedzie przerwe zrobic.