Zobacz pełną wersję : co po A6W??
witam. mam problem.skonczylem wlasnie szostke weidera i nie wiem jak cwiczyc dalej na brzuch.. mialem zamiar dalej robic 6 tylko caly czas 3 serie po 24 powtorzenia tak jak ostatni dzien. czy to dobry pomysl??
abs2 możesz robić. Wpisz w google i Ci znajdzie.
slim shady
29-01-09, 16:38
daj odpoczac brzuchowi, 8 mniute abs (youtube) albo poprostu ułóż sobie cwiczenia na każdą część brzucha
feelthekick
29-01-09, 16:47
jak z efektami?
Właśnie jak efekty bo Ja jestem na 11 dniu i chciałbym wiedzieć jak to wygląda po skończeniu.
Właśnie jak efekty bo Ja jestem na 11 dniu i chciałbym wiedzieć jak to wygląda po skończeniu.
jeśli jestes chudy i masz już jakiś zarys kaloryfera na brzuchu, to podkreślisz go robiąc a6w, jeśłi jesteś gruby to pomoze CI troszku zrzucić fetu z brzucha. Taka moja opinia i takie moje zdanie widząc po kumplach którzy robili a6w....
sweetevil jesli to nie problem to wrzuc jakas fotke clap,ja przyznam szczerze ze juz nie raz zaczynalem robic i ale nigdy nie skonczylem
przemek_yo
29-01-09, 22:31
pilnuj brzucha poprostu, klasyczne cwiczenia, tylko mocno napierdalaj bo po "szostce" masz mozliwosci
Jak z efektami?? no ja mialem dosc duzy brzuch i niestety nie udalo mi sie calkiem spalic tluszczu ale pracuje nad tym.. sama szostka tluszczu nie spali, ale moje miesnie brzucha sa w o niebo lepszej kondycji. jezeli jest sie w miare szczuplym i nie ma sie duzo tluszczu to gwarantuje ze po 42 dniach bedzie na brzuchu kaloryfer:)