Zobacz pe³n± wersjê : Problem STANOZOLOL
Witam wszystkich bardzo serdecznie mam taki problem biore od pewnego czasu to cudo <100tab> wziolem jakies 60 sztuk narazie.Tabletki 10mg ,bra³em 4 dziennie>wszystko by³o ok normalnie sie czulem bralem tabletki ochronne na watrobe wczoraj w nocy obudzil mnie mocny bol jajek ale jakos to przelezalem rano wszystko wrocilo do normy zbliza sie wieczor i znow zaczyna pojawiac sie ten bol co jest grane prosze o pomoc...co mam wziasc zeby przesta³o bolec i dlaczego tak sie sta³o przerwac ich branie..
Jakie masz wino i jaka ta os³onka????o Ile mi wiadomo winko z jajami nie ma nic wspólnego...
Stanabol <stanozolol> 10mg ALCHEMIA pomaranczowe tabletki z takim trojkacikiem wyrytym
Nie powinno mieæ to nic wspólnego, to pierwszy cykl?
twoje jajka przestaja pracowac, blok,
zazwyczaj jednak bola kiedy zaczynaja pracowac na / po pct, ale byc moze jestes wrazliwszy i czujesz juz to teraz,
Pierwsze dowiedzmy siê czy to pierwszy kontakt z SAA, potem bêdzie mo¿na co¶ powiedzieæ, wiele jest takich przypadków , go¶æ zdziwiony bo bierze winko a jajka go bol± a nie wspomina ze w poprzednim cykly ³adowa³ ogromne dawki testo , wiec proponuje zaczekaæ na odpowiedz autora, ludzie maj± bóle jaj ró¿nych powodów i wiele z nich nie widzia³o sterydów na oczy.
Witam
To jest moj pierwszy cykl w zyciu normalnie siwetnie sie czuje ale jajka mnie tak bola ze masakra...jak sie ruszam jest OK ale wieczorem w lozku to tak be...co to moze byc ??i czy wziasc cos zeby tego uniknac...juz wziasc odblok czy jeszcze nie??
teraz nic nie zrobisz, jedynie co mozesz zrobic to przerwac cykl i zaliczyc go do nieudanych,
widze jeszzcze daw wyjscia:
1) cos z tym winkiem jest nie tak, jakis syf wlozyli stad bol,
2) cos sie dzieje z jajkami w sensie choroby - moze pod wplywem saa wyskoczyly zylaki, moze przepuklina nasieniowodow - ale zeby to stwierdzic musialbys isc na usg jajek i lekarz by powiedzial czy cos z tego jest, jesli nie zostaje opcja pierowtna (blok) lub to ze wins hujowy,
Wrêcz nie realne ¿e te 60 tab wina tak zablokowa³o, czy masz je skurczone bo to widaæ i idzie wyczuæ.
realne realne...
nie ma wytyczonych standardow dla kazdego w tych tematach,
jeden doswiadczy tego inny czegos innego,
Mo¿e mia³ ju¿ problem ale to siê nie objawia³o i przy nawt delikatnym koksie bardzo to pobudzi³o.
Proponuje i¶æ do lekarza.
2) cos sie dzieje z jajkami w sensie choroby - moze pod wplywem saa wyskoczyly zylaki, moze przepuklina nasieniowodow - ale zeby to stwierdzic musialbys isc na usg jajek i lekarz by powiedzial czy cos z tego jest, jesli nie zostaje opcja pierowtna (blok) lub to ze wins hujowy,
dlatego pisalem ;)