Zobacz pełną wersję : Dobry zestaw ?
Witam wszystkich. Na wakacje planowałem kupić sobie taki zestawik: CM3 (Trec), HMB (Trec), L-Glutamina T6 (Trec), Animal Pak (Universal). Dodam, że to byłby mój pierwszy cykl z kreatyną. Do tego czasu będę brał tylko glutamine, no i miesiąc przed cyklem wezmę sobie Mass XXL. Zastanawiam się, czy dobrze będzie brać na początek to CM3, może lepiej byłoby powoli zacząć od monohydratu ? Co o tym sądzicie ? Proszę Was o pomoc przy doborze ;)
Na poczatek monohydrat - jak juz cokolwiek... Ale ten poczatek u Ciebie powinien nastapic za 2 lata ziomus, za mlody jestes na takie suple. Masz diete odpowiednia??... Pozdro
Jak pierwszy cykl to zacznij od mono. HMB odpuść, glutamina jak najbardziej i można dorzucić jakiś gainerek dla uzupełnienia diety (w trakcie trwania cyklu)
p_narozny, gdzieś czytałem, że po około roku można łapać za kreatynę, ale skoro mówisz, że za wcześniej, to jeszcze się wstrzymam ;) Jeśli chodzi o dietę, to oczywiście jest. Staram się jak najbardziej trzymać diety. Tak na przyszłość żeby nie zakładać nowego tematu i nie zaśmiecać forum, jaką kreatyne na początek polecacie ?
p_narozny, gdzieś czytałem, że po około roku można łapać za kreatynę, ale skoro mówisz, że za wcześniej, to jeszcze się wstrzymam ;) Jeśli chodzi o dietę, to oczywiście jest. Staram się jak najbardziej trzymać diety. Tak na przyszłość żeby nie zakładać nowego tematu i nie zaśmiecać forum, jaką kreatyne na początek polecacie ?
no i dobrze ze dasz sobie powiedziec i nie wymadrzasz sie i poczekasz z kreatyna chwala ci za to a wiec jakas creapure kup i bedzie git! universala for example :D!
pozdrowki 3maj sie elo jol powodzenia przyrostow duzo dzieci
No jestem pod wrazeniem, zes nie odpyskowal;> Zazwyczaj tak to sie konczy;) Poczekaj chwile, na dobrym zarciu tez urosniesz. Ja od niedzieli ruszam z zielona kreatynka z Vitalmaxa - powiem Ci po cyklu jak dziala, ale ogolnie ma dobre recenzje wsrod forumowiczy. Pozdro
No jestem pod wrazeniem, zes nie odpyskowal;> Zazwyczaj tak to sie konczy;)
No wiesz, rejestrowałem się na tym forum z myślą o tym, żeby się czegoś dowiedzieć, a nie się kłócić z innymi. Tym bardziej z osobami, które bardziej się znają na rzeczy ode mnie. Byłbym naprawdę wdzięczny gdybyś po cyklu mi napisał swoje odczucia.
po co ci jego odczucia kazdy jest inny.
Tak, ale są przecież produkty lepsze, jak i gorsze. Zobaczymy do której grupy można zaliczyć tą kreatynę. Tak swoją drogą, to fajny avatar xDD
p_narozny - Bierzesz do tego Dextroze, czy nie trzeba ?
heh dzieki , brałem zielonke z vitala i byłem zadowolony.
Tak, ale są przecież produkty lepsze, jak i gorsze. Zobaczymy do której grupy można zaliczyć tą kreatynę. Tak swoją drogą, to fajny avatar xDD
p_narozny - Bierzesz do tego Dextroze, czy nie trzeba ?
nie trzeba