PDA

Zobacz pełną wersję : Dobry zestaw ?

Master070
28-01-09, 17:36
Witam wszystkich. Na wakacje planowałem kupić sobie taki zestawik: CM3 (Trec), HMB (Trec), L-Glutamina T6 (Trec), Animal Pak (Universal). Dodam, że to byłby mój pierwszy cykl z kreatyną. Do tego czasu będę brał tylko glutamine, no i miesiąc przed cyklem wezmę sobie Mass XXL. Zastanawiam się, czy dobrze będzie brać na początek to CM3, może lepiej byłoby powoli zacząć od monohydratu ? Co o tym sądzicie ? Proszę Was o pomoc przy doborze ;)

p_narozny
28-01-09, 17:41
Na poczatek monohydrat - jak juz cokolwiek... Ale ten poczatek u Ciebie powinien nastapic za 2 lata ziomus, za mlody jestes na takie suple. Masz diete odpowiednia??... Pozdro

burn
28-01-09, 17:41
Jak pierwszy cykl to zacznij od mono. HMB odpuść, glutamina jak najbardziej i można dorzucić jakiś gainerek dla uzupełnienia diety (w trakcie trwania cyklu)

Master070
28-01-09, 17:54
p_narozny, gdzieś czytałem, że po około roku można łapać za kreatynę, ale skoro mówisz, że za wcześniej, to jeszcze się wstrzymam ;) Jeśli chodzi o dietę, to oczywiście jest. Staram się jak najbardziej trzymać diety. Tak na przyszłość żeby nie zakładać nowego tematu i nie zaśmiecać forum, jaką kreatyne na początek polecacie ?

pimols
28-01-09, 18:05
p_narozny, gdzieś czytałem, że po około roku można łapać za kreatynę, ale skoro mówisz, że za wcześniej, to jeszcze się wstrzymam ;) Jeśli chodzi o dietę, to oczywiście jest. Staram się jak najbardziej trzymać diety. Tak na przyszłość żeby nie zakładać nowego tematu i nie zaśmiecać forum, jaką kreatyne na początek polecacie ?

no i dobrze ze dasz sobie powiedziec i nie wymadrzasz sie i poczekasz z kreatyna chwala ci za to a wiec jakas creapure kup i bedzie git! universala for example :D!
pozdrowki 3maj sie elo jol powodzenia przyrostow duzo dzieci

p_narozny
28-01-09, 18:18
No jestem pod wrazeniem, zes nie odpyskowal;> Zazwyczaj tak to sie konczy;) Poczekaj chwile, na dobrym zarciu tez urosniesz. Ja od niedzieli ruszam z zielona kreatynka z Vitalmaxa - powiem Ci po cyklu jak dziala, ale ogolnie ma dobre recenzje wsrod forumowiczy. Pozdro

Master070
28-01-09, 18:28
No jestem pod wrazeniem, zes nie odpyskowal;> Zazwyczaj tak to sie konczy;)

No wiesz, rejestrowałem się na tym forum z myślą o tym, żeby się czegoś dowiedzieć, a nie się kłócić z innymi. Tym bardziej z osobami, które bardziej się znają na rzeczy ode mnie. Byłbym naprawdę wdzięczny gdybyś po cyklu mi napisał swoje odczucia.

kamil1141
28-01-09, 18:37
po co ci jego odczucia kazdy jest inny.

Master070
28-01-09, 21:21
Tak, ale są przecież produkty lepsze, jak i gorsze. Zobaczymy do której grupy można zaliczyć tą kreatynę. Tak swoją drogą, to fajny avatar xDD

p_narozny - Bierzesz do tego Dextroze, czy nie trzeba ?

kamil1141
28-01-09, 23:21
heh dzieki , brałem zielonke z vitala i byłem zadowolony.

pimols
29-01-09, 02:33
Tak, ale są przecież produkty lepsze, jak i gorsze. Zobaczymy do której grupy można zaliczyć tą kreatynę. Tak swoją drogą, to fajny avatar xDD

p_narozny - Bierzesz do tego Dextroze, czy nie trzeba ?
nie trzeba