Zobacz pełn± wersję : "Magnum 8000"/"MassXXl" / "HardMass" czy warto i które?
Mastercropp
27-01-09, 16:52
Czy polecacie ?
Czy może inne?
Które lepsze?
Chodzi mi generalnie żeby uzupełnić dietę jakim¶ białkiem i czy Magnum 8000 jest dobry a może: "HardMass" / "MassXXL" :errf:
jak piszesz że białkiem to po co pchasz gainery białko to białko gainer to gainer
mass xxl to gainer, dobry w smaku w sumie polecam 2 kg za siedem dych, hard mass to bulk czyli weglowodany z białkiem w proporji 50:50. Jeżeli chcesz dużo białka to weĽ jak±¶ odżywke białkow±-sporo ich, a z tego co wypisałe¶ to najwięcej białka jest w hardmass, magnum 8000 dodatkowo jest wzbogacone w kreatyne, za¶ hard mass w hmb dlatego je¶li ćwiczysz na rzeĽbe to z tych co podałe¶ najlepiej weĽ hardmass, je¶li na mase może być massxxl, ale warto też suple wzbogacić w glutamine
LeBron23LBJ
27-01-09, 18:54
co by nie było, z tych trzech wybierz hard mass!!! Hard Mass po treningu idealny nieważne co robisz czy rzezbe czy mase, pozdro
co by nie było, z tych trzech wybierz hard mass!!! Hard Mass po treningu idealny nieważne co robisz czy rzezbe czy mase, pozdro
Nie do końca... Je¶li jest tzw. hardgainerem to lepszy jest gainer, nie żaden bulk.
Ode mnie dodam, że Mass XXL, jest bardzo dobry pod względem rozpuszczalno¶ci i smaku(polecam smak czekoladowy), a efekty też pewnie jakie¶ s±, ale mi trudno ocenić dokładnie, gdyż używam go jako uzupełnienie diety i nie opieram się tylko na nim.
Poza tym nie napisałe¶ nic o sobie, ani o celu (masa, rzeĽba, siła).
Mastercropp
28-01-09, 14:30
Mam 17lat
70 kg wagi
186cm wzrostu
Cel to masa:happy:
puĽniej na siłe kupie sobie nitro:whistle:
jak piszezs ze bialko chcesz to po co ci gainery ?
Mastercropp
28-01-09, 22:00
bez takich piszcie odpowiedz a nie błedy bedziecie poprawiac.
Któro najlepiej wybrać?
Jak na masiorke to ja bym polecil Mutant mass jest zajebisty ,najlepszy gajner jaki znam, pozdro