Zobacz pełną wersję : Białko ?
Tak sobie przeglądam allegro i widzę takie "coś" :
http://www.allegro.pl/item528754618_serwatka_bialko_4_5_kg_wiadro_gratis _promocja.html#gallery
http://www.allegro.pl/item518258435_bialko_serwatka_whey_4_smaki_4000g_g ratisy.html
Co to za wynalazki? Brał ktoś? Z tego co widzę dużo osób kupujących.
Ale 30zł za 4,5kg białka to mówi chyba samo za siebie co to za towar.
Wiesz nigdy chiński towar mnie nei przekonywął. "To jest coś innego". jak nie chcesz sobie szkody narobić to daj wiecej kasy i kup coś pożadniejszego to wsyzstko jest napewno inne
slim shady
26-01-09, 18:39
Zawartość Białka ok. 13 % (13g w100g) Laktoza 66% Zawartość tłuszczu 0,5 % Wapń [COLOR=#0000ff][FONT=Arial][SIZE=5]880 mg
i wszystko jasne, bałbym się takie gówno kupować, najlepiej to usunąć bo ktoś jeszcze to kupi z forum ...
Ale 30zł za 4,5kg białka to mówi chyba samo za siebie co to za towar.
no wlasnie mowi ze to jest gowno!!! chyba sugerowales sie gratisami przy tym drugim :twisted:
Czasem lepiej sie skąpić i zainwestować w coś lepszego...
jedynie co to obrosniesz w tłuszcz.
66% laktozy to juz mowi jak powiedzili up ze gowno lepiej dolozyc wiecej kasy i kupic chocby ostrowie
najgorsze ze na allegro to kupuja;/
Moze z dwojga złego lepiej kupic Ostrowie na poczatek jak mało kasy.Też ma w składze laktozę ale w o wiele mniejszej ilości.Sam kiedyś kupowałem Ostrowię jak kasy było mało(nawet chyba z mono raz brałem....),ale ten smak i reszta....Niektórym nie przeszkadza.Zawsze możesz poczekac i kupic cos lepszego....
Wiecej białka jest już w mleku :yawn:
odpada ...
Moze z dwojga złego lepiej kupic Ostrowie na poczatek jak mało kasy.Też ma w składze laktozę ale w o wiele mniejszej ilości.Sam kiedyś kupowałem Ostrowię jak kasy było mało(nawet chyba z mono raz brałem....),ale ten smak i reszta....Niektórym nie przeszkadza.Zawsze możesz poczekac i kupic cos lepszego....
no dokladnie masz racje jak jest kasa cos lepszego jak nie to Ostrowia moze smakuje jak cement ale ma te 80% bialka i to sie liczy;p
wlasnie... lepiej jesc gowno ale jak sa efekty to sie oplaca ;)