Zobacz pełną wersję : drugi cykl na mono
Witam, chciałbym zacząć drugi cykl na mono. Pierwszy miałem na vitalmaxie zielonym z którego byłem dość zadowolony do tego bcaa, vitaminy, tauryne, gainer i baiłko. Teraz staram się zaplanować drugi cykl również na mono tym razem z universala + bcaa vitalmaxa, tauryne vitalmaxa, vitaminy treca, mass xxl, białbo vitala, co byście do tego jeszcze dorzucili albo zmienili? Staż to 7 miechów. Z góry dzięki za odp
LeBron23LBJ
26-01-09, 13:45
no widze ze bogaty cykl, ja do bcaa dorzucilbym glutaminę, najlepiej w jednym produkcie(ekonomiczniej) - ActivLab BCAA Xtra ( tam masz bcaa od razu razem z glutaminą) i be dzie dobrze
slim shady
26-01-09, 15:18
wszystko jest ok
Widzę, ktoś tu się przyłożył do cyklu. Bez zastrzeżeń. Przyrostów życzę :)
jak myślicie kiedy warto zacząć od staków i czy wogóle warto jeśli nadal są przyrosty na mono? co do cyklu to zastanawiam się jeszcze nad dorzuceniem NAG bo gdzies czytałem że jest lepsze od zwykłem l glutaminy? Prawda czy ściema? Jeśli ma ktoś jakieś zdanie to prosze o odp. THX
Jak kopie Cię dalej mono to nie ma sensu brać stacków. NAG ponoć efektywniejsze od zwykłej glutaminy ale sam tego jeszcze nie jadłem.
jak myślicie kiedy warto zacząć od staków i czy wogóle warto jeśli nadal są przyrosty na mono? co do cyklu to zastanawiam się jeszcze nad dorzuceniem NAG bo gdzies czytałem że jest lepsze od zwykłem l glutaminy? Prawda czy ściema? Jeśli ma ktoś jakieś zdanie to prosze o odp. THX
na stacki masz jeszcze czas jeszcze smialo mozesz cykl z mono i mono+tcm zrobic i potem wziasc jakiegos stacka;p
bca nie odczujesz w ogóle moim zdaniem przy treningu na masę jest w ogóle zbędne lepiej kupić białaczko a bcaa zostawić na redukcje bądź podtrzymanie
bca nie odczujesz w ogóle moim zdaniem przy treningu na masę jest w ogóle zbędne lepiej kupić białaczko a bcaa zostawić na redukcje bądź podtrzymanie
Chyba, że robisz jeszcze dodatkowo kilka razy w tygodniu aeroby, wtedy dobrze dodać bcaa przed i po aerobach, celem uniknięcia katabolizmu. Z tego co pamiętam pisał o tym nawet Andrzej Majchrzyk w temacie: "Andrzej Majchrzyk - POLECA"
co to jest tcm? co byście jeszcze zmienili w tym zestawie? Moze coś na siłe? w sumie cel to masa i siła Bcaa to i tak bede brał bo jade lekko aeroby bo mnie zalało od masowania na brzuchu co mi się strasznie nie podoba :P
TCM to jabłczan, odżywka typowo na siłę. Wybierz co wolisz - mono na masę albo jabłko na siłę.
jest mozliwosc połączenia jabłczana z mono? czy powinno sie stosowac to osobno?
Bo w sumie jedno i ddrugie to kreatyna?
Można łączyć. Mono z rana, jabłko po treningu.
Witam, wracam do tematu bo nie chciałem zasmiecac forum z nowym, a mianowicie zakupilem juz odpowiednie odzywki i prosilbym o jakas rozpiske bo chce polaczyc mono z jablczanem, troszke zmodyfikowalem ten poprzedni zestaw:
-trec cm1250/ 1250mg
-trec l-glutamine extreme 1400 z NAG/ 1550mg
-olimp Kreatyna 1250/ 1400mg
reszta pozostaje bez zmian. Właśnie koncze ogolno rozwojowke po 2 miechach przerwy i biore sie ostro za mase. Czy moglby ktos mi rozpisac to w polaczeniu z pozostalymi odzywkami. Wiem ze kretka 5g ranno i 5g po treningu, ale nie wiem czy z jablczanem jest tak samo. Z gory dzieki
cm3 4kap przed treningiem
mono 4kap po treningu
gluta 1-2kap rano/po treningu/przed snem
a co z dawkowaniem kreatyny z rana?
hehe tyle to wiem ale na czczo nie lepiej zastosowac kreatyne kiedy ma najlepsze wlchanianie? :)
ale jest jakas wielka roznica pomiedzy dawkami rano i po treningu a przed i po treningu? Czy to poprostu zalezy od Ciebie?