Zobacz pełną wersję : Pytanie do cyklu
Wiek 20
waga 100kg
jade z cyklonem
1-5 metka ed 30mg
1-10 deka e7d 200mg
1-11 prolo e5d 300mg
8-13 wino ed 30mg
pytanie jest nastepujące czy mogę przedłużyc mete do 6 tyg ewentualnie zwiekszyc dawke do 35 mg, oraz czy wino (oral) równiez przedlużyc o jeden tydzień dłużej??
Poprostu idąc tak jak na povczatku, zostanie mi jeszcześrodków i dodając po tygodniu poprostu wykorzystałbym je wszystkie inie zmarnowały by sie one poprostu.
spokojnie mozesz. wino mozna ciagnac nawet i 8 tyg. meta 6 tyg rowniez jak najbardziej ok.
Który to cykl?, jakie były poprzednie, jaki jest twój cel?
Ogólnie mozesz mete i winko pociągnąć dalej.
dwa orale mocna obciaza watobe na cyklu i jeszcze 6 i 8 tyg , lepiej by wypadalo wino inj. ale jak kto woli.
Który to cykl?, jakie były poprzednie, jaki jest twój cel?
Ogólnie mozesz mete i winko pociągnąć dalej.
mówiąc ogólnie to trzeci bo 2 pierwsze byly to śmieszne ilości.(prop, prolo, meta)
Ten juz jest troszke powazniejszy.
Cel to sucha masa mięśniowa głównie przy lekkiej redukcji fatu
Co do wina inj to ciężko jest go u mnie dostać...mam dynamica (tab 10mg), mysle ze sie sprawdzi.
mozesz bez obaw,
wins Dynamic jest ok, nie slyszalem wogole o podrobach tej firmy,
koles teraz bedzie sie bral za gh dynamica - wezme kilka amp niedlugo to wrzuce do tematu z fotami,
ogólnie jest ok ale nie powiem takie dawki do wagi 100kg to za mało a przynajmiej deca , reszta by uszła, osobiście wolał bym skrócić ten cykl a zwiększyć dawki, np :
1-6 meta 30mg ed
1-8 deca 200mg e5d
1-9 enant 300/400mg e5d
7-11/12 wino 30mg ed
zdecydowanie wolał bym tutaj wino injekcje bo praktycznie przez cały cykl na oralu jak meta sie skończy to zaś winko, troszke uciażliwy cykl dla wątroby.
wins oral czy inj jedna banda, w takim samym stopniu ryja watrobe,
tyle tylko ze inj mniej oddzialywuje na ukl.pokarmowy,
ze wzgledu na wage wlasnie nie skacalbym cyklu, a pozostawil jak jest, jedynie moze wlasnie zwiekszym dawki...
Niechciałbym myśle zwiekszać dawek bo jak dla mnie jest to i tak już dość mocny cykl(jezeli patrzec na moja przygode z saa), a co do zwiekszenia dawek to chciałbym uderzyć mocniej w kolejnym cyklu i tam zwiekszyc stężenia, bo juz sie nad nim zastanawiam. Niechcialbym na poczatku wykorzystywać wszystkich moich możliwosci co do ssa, tylko powoli sie rozkręcać...
Jak uważasz, chodz zastanowił bym się na tym winkiem i jednak skusił się na injekcje.
Mam dynamica 100 tab. i raczej sie na niego zdecyduje. Jezeli bym sie zdecydowal na inj to ten by sie zmarnował niestey a swoje kosztował.
Mam zato inne pytanie...nigdy nie bilem tyle soku w siebie i mam pytanie czy znacie stronke gdzie bylo pokazane jak robic inj. Pamietam ze byla taka amerykanska stronka i tam byly rowniez pokazane filmiki.Zawsze bilem w poslady, ale tym razem boje sie ze moj tylek moze twego nie wytrzymac i bede musial bic w udo, w ktore nigdy jeszcze nic nie wstrzykiwalem.
Było to gdzieś ale nie pamiętam, ale nie przesadzaj masz ok 5ml soku na tydzien nic dupce się nie stanie, to kropla w morzu, biło sie tygodniowo ponad 30ml soku i było ok.
panowie nastąpi;ly zmiany mialem miec 10 flakonów deki jednak udalo sie zdobyc 15 flkaników z normy.no i czy teraz bic ja co 5 czy co 7 dni??? mialem deke ciagnac 10 tyg E7D teraz mi wystarczy na 10tyg E5D 200mg...jechac z nia co 5 dni??