Zobacz pełną wersję : Kreatyna, L-Glutamina
szatek1304
25-01-09, 17:06
Witam wszystkich forumowiczów!! zapodaje sobie od jutra taki mały cyklik : Kreatyna + L-glutamina (kreatyna Vitalmax w proszku, L-glutamina Hi tec "gluta fusion") no i mam taki mały problem z tą glutaminą bo nie za bardzo wiem jak ją jeść tzn kiedy i ile (dodam że jedna kapsułka to 950mg) wiem że kreatyna rano na czczo i po treningu.....na opakowaniu od tej glutaminy jest napisane tylko że "5 kapsułek dziennie" ale wydaje mi sie ze to troche mało...myślałem żeby zrobić tak że 5 kapsułek rano na czczo z kreatyną i po treningu ten sam zabieg co o tym myślicie? jezeli tkos ma jakies konkretniejsze sugestie to prosze o pomoc!! Z góry dziękuję i pozdrawiam !!
slim shady
25-01-09, 18:07
glutamine po treningu,przed snem i jakos w ciagu dnia porcje
w ciagu dnia raczej bez sensu. Z rana , po treningu, przed snem wydaje mi się że to są pory w których najbardziej może się przydać.
slim shady
25-01-09, 18:32
w ciągu dnia miałem na myśli w celu odzywienia mięśni, ale przestałem stosowac l-glutamine
szatek1304
25-01-09, 19:01
ok rozumiuem, załóżmy że bede jadł rano, przed treningiem, przed snem, to ile kapsułek w porcji??
PO TRENINGU
5 caps na porcje. Teraz patrzę na skład tego produktu to następnym razem radzę NAG kupić taniej i lepiej wychodzi.
Bierz po treningu i przed snem bo innaczej to Ci na długo nie starczy.
a NAG jakiej jest frmy??? Lepiej działa niż Gluta fusion??
Pozdro!!
NAG masz z SANa, kaizena i chyba biogenix miał n-acetyl glutamina w każdym razie.
Nie wiem czy działa lepiej ale pewnie tak przynajmniej w moim odczuciu jest dużo lepszy niż zwykła glutamina a w tym glutafusion jest na porcje 2,5g form gluty i reszta jakieś pierdoły a drogie dość.
szatek1304
25-01-09, 23:58
ok dzięki wielkie napewno skorzystam z porad :) Pozdrawiam i życzę potężnych przyrostów !!!!!!
Zamiast glutaminy lepiej taurynę.
szatek1304
29-01-09, 11:27
słyszałem że po taurynie konkretnie zalewa tłuszczem
slim shady
29-01-09, 11:30
słyszałem że po taurynie konkretnie zalewa tłuszczem
co k***a :o ??
Pewnie koksy z siłki tak mówili robiąc biceps po klacie.
ja biore tauryne do kreatyny mono i nic mnie nie zalewa!!!
po 1,5 tyg na krecie doszło mi 1,5 cm w bicepsie ( z 40,5 na 42)