Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Rozstepy nei daja zyc

Rynju
24-01-09, 12:08
Witam Was, ostani czas jade jedynie na gainerze, bialku i kreatynie. Z tygodnia na tydzien moje roztepy sie powiekszaja.Zaczynaja sie na poczatku glowy bicepsa (w zgieciu reki) i na koncu glowy (od pachy) i juz ida do siebie obrazuje to zdjecie (czerwone to moje rozstepy, sa koloru takiego bordo, rozu i perlowego). Smaruje mascia gerbera na rozstepy przed i po treningu, rano takze, sa coraz wieksze i zaczynaja dazyc do tego ze beda przechodzic przez caly biceps (oba ramiona tak wygladaja):

Fehu
24-01-09, 12:15
Eh Pewnie to wiesz ale jesli jest to ich poczatek pierwsze etap (jeszcze czerwone) to masz szanse na ich pozbycie sie farmakologicznie niestety wizyta u dermatologa obowiazkowa... jesli juz za pozno to musisz sie z tym pogodzic:( i poczekac az beda biale, ale jesli masz kase to w salonie kosmetycznym istnieja zabiegi laserowe które likwiduja rozstepy... ceny 0d 1tys-4tys zaleznie od ilosci zabiegu i ilosci rozstepów...

Edit:
a i zastopuj z suplemantami, daj czas skorze bo inaczej bedzie tylko gorzej
i kolego masci dla kobiet wciazy stosuj beda zapobiegac nowym rozstepom

Rynju
24-01-09, 12:19
podczas treningu sa krwiste/fioletowe a tak to czerwono-perlowe ;/ powiekszaja sie ciagle, wczesniej bylem u dermatologa by cos zaradzila baba na rozstepy posterydowe ale poweidziala tylko fissan i tyle ;/

Fehu
24-01-09, 12:22
Eh ja Ci mowie udaj sie to dobrego dermatologa z tego co wiem sa naprawde dobre te masci kolagenowe czy jak tam oczywiscie nie refundowane, albo zabieg ale nie wiem czy warto jesli nadal zmieszac robic cykle na sterydach... i wiesz swoja droga to i tak sie ciesz ze masz od cwiczenia ja mialem rozstepy w wieku 13 lat i nie cwiczylem i to jest porazka

slim shady
24-01-09, 13:08
nie wiele to da, ale rób prysznice zmieniajac temperature wody, raz ciepłą raz zimną i tak codziennie, i masuj rękawicą z trawy czy z alg (nie pamietam z czego była ale są w sklepach kosmeycznych i drogeriach),w celu poprawienia elastycznosci skóry, ja bym darował sobie suple na jakiś czas, bo jak widac masz jeszcze dobre przyrosty,

Na pocieszenie : bez rozstępów nie ma postępów

Fehu
24-01-09, 13:22
No i już do końca kariery musisz dbać o skore używając kremów które skutecznie zapobiegają powstawaniu rozstępów, ale zawsze zabieg jeszcze pozostaje

Rynju
24-01-09, 14:41
treningow raczej nei dostawie, ale zastanawiam sie czemu sie pojawiaja mimo ze moja zmiana wagi nie jest duza

Fehu
24-01-09, 14:52
ale może za szybka? może za mało dbasz o skore, tak naprawde sa i juz za pozno na te przemyslenia chcesz ćwiczyć to cwicz ale stosuj kremy i balsamy... sprawdz to serum eveline- zapobiega powstawaniu sam mysle zeby to kupic bo mam predyspozycje do rozstepów opinie w sieci na temat tego specyfiku pozytywne cena tez kuszaca 16-20zl

teraz tylko poproś dziewczynę żeby Cie smarowało i patrz jaki to będzie pozytyw tego wszystkiego:) powodzenia w tej nie rownej walce

Rynju
25-01-09, 22:06
dinozaur - ten z basenu na zdjeciu to nie ja ;)
Heh dziekuje zza rady, na pewno pomocne

Cyber171
27-01-09, 12:12
WITAM jestem na forum nowy :happy:nam takie pytanko czy po cell pump z animala<30 sasz>i po treningu na atlasie jest mozliwosc ze dostane rozstepów Waga70kg

Fehu
27-01-09, 14:38
Nikt tu wrózka nie jest, jesli masz tendencje moze sie zdarzyc ale watpie bys na tyle przybral na masie w krotkim czasie bys mial rozstepy

p_narozny
27-01-09, 17:45
WITAM jestem na forum nowy :happy:nam takie pytanko czy po cell pump z animala<30 sasz>i po treningu na atlasie jest mozliwosc ze dostane rozstepów Waga70kg

Jasne, jest taka mozliwosc, od samego atlasu tez jest mozliwosc, badz od samego suplementu tez jest taka mozliwosc, nie ma zadnej reguly kolego:) Generalizujac - od cwiczen silowych i tym co z nimi zwiazane mozliwe ze dostaniesz rozstepow. Pozdro

hardworkOUT
27-01-09, 18:14
rowniez mialem za małolata.

na barkach tricepsie i sporo na udach. z czasem wyblakly i nie widac.

narc
27-01-09, 19:31
Doświadczony dosyc chłopak z niego Mówił ze przez lata zaobserwował u cwiczących że kłopoty z rozstepami maja osoby o wolniejszej przemianie materi czyli bardziej endo natomiast ekto ktorym sam jest nie wykazuja takiej tendncji

no ja akurat jestem raczej ekto, a rozstepow mam troche.. wszystkie powstaly jak cwiczylem/cwicze na sucho

ale chec przybrania masy jest wieksza niz jakies tam blizny ;]

Cyber171
27-01-09, 20:05
Dzieki za odpowiec postaram sie zeby do tego nie doszło:)