tomek995
23-01-09, 19:16
Witam
Dzisiaj kupilem:
białko: Whey Supreme 2,27 Kg
aminokwasy: ANABOLIC BCAA SYSTEM HARDCORE 300 kapsułek
spalacz: THERM ENERGY POWER 100 kap.
Mam 174 cm wzrostu i waże ok 70 kg.
Chodziłem na siłownie około 1 roku (z malymi przerwami) wiec nie jestem aż tak zielony.
Teraz mam możliwosc cwiczenia nawet codziennie , ponieważ mam: ławeczke i gryf robiony z ciezarem[waga około 50 kg] (podnosze max 16x). hantle 2 szt (waga 5kg jeden) i rowerek treningowy.
Chciałbym spalic zbędny tłuszcz z brzucha , jednoczesnie rzeźbiąc i budując swoja sylwetke. Dlatego kupiłem taki zestaw. Chciałbym wyrzezbic klatke i ja rozbudowac i do tego miesnie brzucha wzmocnic i spalic ten tluszcz .
Pytanie czy MOGE brac wszystkie te 3 odzywki , czy nie przeszkadzaja sobie i JAK je brac.
Chodzi dokładnie o dni treningowe i nie treningowe , przed , czy po posiłkach.
Czekam na odpowiedzi i z góry za wszystkie dziękuje.:razz:
Dzisiaj kupilem:
białko: Whey Supreme 2,27 Kg
aminokwasy: ANABOLIC BCAA SYSTEM HARDCORE 300 kapsułek
spalacz: THERM ENERGY POWER 100 kap.
Mam 174 cm wzrostu i waże ok 70 kg.
Chodziłem na siłownie około 1 roku (z malymi przerwami) wiec nie jestem aż tak zielony.
Teraz mam możliwosc cwiczenia nawet codziennie , ponieważ mam: ławeczke i gryf robiony z ciezarem[waga około 50 kg] (podnosze max 16x). hantle 2 szt (waga 5kg jeden) i rowerek treningowy.
Chciałbym spalic zbędny tłuszcz z brzucha , jednoczesnie rzeźbiąc i budując swoja sylwetke. Dlatego kupiłem taki zestaw. Chciałbym wyrzezbic klatke i ja rozbudowac i do tego miesnie brzucha wzmocnic i spalic ten tluszcz .
Pytanie czy MOGE brac wszystkie te 3 odzywki , czy nie przeszkadzaja sobie i JAK je brac.
Chodzi dokładnie o dni treningowe i nie treningowe , przed , czy po posiłkach.
Czekam na odpowiedzi i z góry za wszystkie dziękuje.:razz: