Zobacz pełną wersję : Co powinienem wziąść?
Witam, mam pewien problem bo nie moge sie zdecydować co wziasc. oczywiscie o odzywki chodzi. Na poczatek podam moje dane:
wzrost:176
waga: 72
staż: ponad 2 lata a takie konkretne treningi od roku
Brałem już kreatyne z Treca poltora roku temu, pozniej gainer gain bolic 6000, a teraz mam kreatyne Mega Caps i wystarczy mi jej na 1cykl. Aha i jeszcze chce zbudowac mase misniowa. I teraz moje pytanie Jakie polecacie w moim przypadku odzywki?
Jak nie masz dobrej dietki to gainer i bialeczko ;) i na diecei mozna zdzailac cuda wiec to ci radze brac ;0
pZdr
Polecam diete a później zastanowić się nad odżywkami.
Czesc.Mam za soba pare lat doswiadczenia i jesli nie wiazesz sojej przyszlosci z tym sportem nie spiesz sie.Wyrobisz sobie rzezbe wzmocnisz sie i przede wszystkim bedziesz wiedzial ze twoje cialo Cie nie zawiedzie.
trecnutrion
23-01-09, 20:50
wystarczy dobra dieta ..
narazie bez odzywek jesli bedzie wiedział ze che cwiczyc caly czas to potem juz jakies konkretne odzywki..
Zapomnialem dodać że mam dieteale oprocz niej chcialbym ja uzupelnic jakismis odzywkami, bo chodze do szkoly to malo czasu mam. Przychodzi mi na mysl białko z Ostrowi. Co o nim myslicie? stosowaliscie je?
ostrowia jest okropna ale tania :D staż dość dobry więc możesz sobie zarzucić massa xxl i ostrowie do tego kreatynka i jazda.
Własnie chodzi mi o podawanie nazw odzywek:) Za dobre i fachowe odpowiedzi niespodzianki czekaja:P
slim shady
24-01-09, 11:40
kreatyna mono Universala (albo jaka kolwiek crea pure)
białko optimum
http://www.allegro.pl/item529980279_optimum_clasic_whey_2273g_znow_jest_ okazja.html
a zamiast gainera, dobry posiłek
kreatyna mono Universala (albo jaka kolwiek crea pure)
białko optimum
http://www.allegro.pl/item529980279_optimum_clasic_whey_2273g_znow_jest_ okazja.html
a zamiast gainera, dobry posiłek
/\ dobrze Ci radzi
jak nie chcesz brac do szkoly kanapek z szynka/ryzu z kurczakiem itp itd to zakup gainera a jak nie boisz sie opini innych to nie potzrebny Ci
Do szkoly i tak biore kanapke i zazwyczaj ona jest z szynka. Ale wiele sie nia nie na jem. Kreatyne mam tylko że z Olimpu Mega Caps. Pasowałoby jeszcze do tego białka na uzupenienie diety jakieś weglowodany. Moze carbo albo dextrose;>
vitargo. carbo to przezytek. podlicz sobie diete i zobacz czy naprawde potrzebujesz dodatkowych wegli z odzywki. jak nie to tylko pij po treningu w celu szybkiego uzupelnieina glikogenu.
troche drogie to vitargo jak na weglowodany:( Mam pytanie czy z bialkiem tez tak jest ze raz moge brac a raz nie chodzi mi tu ze w jeden dzien dam rade uzupelnic bialko dieta a w inny nie dam rady i moge je uzupelnic bialkiem z odzywki? Można tak białko niereguralnie brac?
Mozna a nawet wskazane ;) Lepiej uzupelnic z diety a jak juz nie dasz rady to wtedy proszek wcinasz ;)
Dzieki michal f:) jeszcze mi powiedzcie jakie weglowodany i białko najlepsze do kreatyny z Olimpu Mega Caps 1250
Zalezy jaka kwota dysponujesz :smile:
Jezeli chcesz ekonomiczne bialko to Ostrowie polecam... jest tana i mozna przez dluzszy czas wpiepszac... i ma 80g bialka :lol:
Ostrowia jest nie dobra jeśli chodzi o smak.
no własnie chodzi mi o tanie białko i weglowodany ale nie takie zeby nic nie dawaly:) trudno podac kwote bo nie wiem ile bedzie mi tego potrzeba. Niektorzy mowia ze ostrowia to badziewi a niektorzy wlasnie chwala i nie wiem co robic.
Zamiast ostrowi proponuje np WPC UNS 80 a z weglowodanow to duzy wybór jest.
chyba rezygnuje z ostrowi i wpc uns 80 bo to serwatka a juz jedna miałem w domu to ciezko sie rozpuszczala a pozniej mialem problemy z trawieniem.
Wpc uns 80 dobrze się rozpuszcza a smakiem przewyższa ostrowie dobrze wiem co mówie ale jak chcesz to Ty będziesz to pił.
a ja bym stawial z tych dwoch bialek na ostrowie. mysle ze jest to bardziej sprawdzona firma niz to drugie bialko. ale nie mowie ze mam racje:smile:
A jest ktos kto stosował ostrowie bo jestem ciekawe jakie wrazenia po niej
trecnutrion
28-01-09, 17:39
MASS XXL 2 kg z treca
http://allegro.pl/item530739743_trec_mass_xxl_2kg_szybki_przyrost_ma sy_od_ss.html
do tego kreatyna
http://allegro.pl/item529670286_wiecj_sily_wiecej_miesni_kreatyna_z_ tauryna.html
daje bardzo dobrego kopa mialem i widac szybko efekty..
POLECAM!!:smile:
Juz zakupiłem białko UNS 80, carbo i kreatyne Mega Caps 1250
No to rzycze przyrostow :smile: