PDA

Zobacz pełną wersję : wlosy mi wypadaja help ?

Tomanto
08-11-06, 16:25
Gdy skonczylem brac fat transportera zaczely mi wlosy strasznie wypadac ,a po za tym jak pisze ze efekt jest to moze i jest ale mało widoczny,u mnie akurat nie ma efektow tylko 50 zl poszlo w błoto.Jesli ktos ma/mial podobny problem i juz temu zaradzil to prosze o pomoc:)

marcinczwa
08-11-06, 16:32
stosowałes diete?

u.waw.pl
08-11-06, 16:39
A dlaczego winą obarczasz fat transportera. Moim zdaniem problem tkwi gdzie indziej.

Tomanto
08-11-06, 16:44
No z dieta to roznie bylo , ale raczej nie ;( ograniczalem weg.
Co do 2 repa to uwierz mi ze to przez transportera poniewaz od momentu przestania brac zaczely mi wypadac ;ale nie stworzylem tego topica po to by sie sprzeczac o transportera tylko zeby ktos mi pomogl ,moze mial podobny problem cos bral i przeszlo no nie wiem .... skrzyp i pokrzywa ?

u.waw.pl
08-11-06, 16:52
A jak z witaminami i minerałami ? Mogło czegoś zabraknąć...

tomek.
08-11-06, 18:14
nie wiadomo czy wczesniej ćwiczyłes i teraz dopiero przy fat transporterze zaczełes

może to być z powodu podwyższonego poziomu testosteronu
cynk możesz kupić najlepiej zincas forte w aptece i 2 tabs dziennie
nie ma sie czym przejmować :wink:

ps. albo tez opcja że masz uwarunkowywania genetyczne do szybszego łysienia

Tomanto
08-11-06, 21:25
No ok, dzieki za porady ,a co do genetyki to raczej nie mam sklonnosci do lysienia moi dziadkowie ,ojciec wszyscy wlosy maja w duzych ilosciach :) No ,ale ok sproboje z tym cynkiem :)

pey
08-11-06, 22:18
możesz zapytać w sklepie zielarskim o odżywke na porosy włosów, sprzedawana jest w saszetkach ok 2-3 zł za szt. Działanie jej polega na pobudzeniu cebulek włosów i odnowieniu ich. Nie pamiętam nazwy ale podobno dobre rezultaty są po niej.A jeśli ty nie masz w genach problemu łysienia, to wina tkwi w chwilowym powodzie wypadania takim jak brak witamin, lub skład zażywanej odżywki...powinno pomóc

Tomanto
09-11-06, 20:24
Ok ,dziekuje za pomoc,narazie mam w domu tabletki skrzypu i pokrzywy pobiore to jeszce z 2 tyg jak nie pomoze to kupie to,chodzi mi o to ze jak juz zaczolem skrzyp brac to nie chce go przerywac i brac nagle cos innego org tak nie lubi :) ,jesli nie pomoze -zrobie tak jak piszesz :) P.S zaniedlugo chcialbym sobie HMB kupic czy z tym nie bedzie problemu ? czy moga byc jakies komplikacje bo jestem ciekawy;Z gory dziekuje ze wszystkie repy

P4l4d7n
09-11-06, 20:32
Z HMB nie powinno być żadnych problemów. Jeszcze nigdy nie słyszałem żeby po nich wypadały włosy. Chociaz nie wiadomo jak to z Toba jest ;)))