Zobacz pełną wersję : wlosy mi wypadaja help ?
Gdy skonczylem brac fat transportera zaczely mi wlosy strasznie wypadac ,a po za tym jak pisze ze efekt jest to moze i jest ale mało widoczny,u mnie akurat nie ma efektow tylko 50 zl poszlo w błoto.Jesli ktos ma/mial podobny problem i juz temu zaradzil to prosze o pomoc:)
marcinczwa
08-11-06, 16:32
stosowałes diete?
A dlaczego winą obarczasz fat transportera. Moim zdaniem problem tkwi gdzie indziej.
No z dieta to roznie bylo , ale raczej nie ;( ograniczalem weg.
Co do 2 repa to uwierz mi ze to przez transportera poniewaz od momentu przestania brac zaczely mi wypadac ;ale nie stworzylem tego topica po to by sie sprzeczac o transportera tylko zeby ktos mi pomogl ,moze mial podobny problem cos bral i przeszlo no nie wiem .... skrzyp i pokrzywa ?
A jak z witaminami i minerałami ? Mogło czegoś zabraknąć...
nie wiadomo czy wczesniej ćwiczyłes i teraz dopiero przy fat transporterze zaczełes
może to być z powodu podwyższonego poziomu testosteronu
cynk możesz kupić najlepiej zincas forte w aptece i 2 tabs dziennie
nie ma sie czym przejmować :wink:
ps. albo tez opcja że masz uwarunkowywania genetyczne do szybszego łysienia
No ok, dzieki za porady ,a co do genetyki to raczej nie mam sklonnosci do lysienia moi dziadkowie ,ojciec wszyscy wlosy maja w duzych ilosciach :) No ,ale ok sproboje z tym cynkiem :)
możesz zapytać w sklepie zielarskim o odżywke na porosy włosów, sprzedawana jest w saszetkach ok 2-3 zł za szt. Działanie jej polega na pobudzeniu cebulek włosów i odnowieniu ich. Nie pamiętam nazwy ale podobno dobre rezultaty są po niej.A jeśli ty nie masz w genach problemu łysienia, to wina tkwi w chwilowym powodzie wypadania takim jak brak witamin, lub skład zażywanej odżywki...powinno pomóc
Ok ,dziekuje za pomoc,narazie mam w domu tabletki skrzypu i pokrzywy pobiore to jeszce z 2 tyg jak nie pomoze to kupie to,chodzi mi o to ze jak juz zaczolem skrzyp brac to nie chce go przerywac i brac nagle cos innego org tak nie lubi :) ,jesli nie pomoze -zrobie tak jak piszesz :) P.S zaniedlugo chcialbym sobie HMB kupic czy z tym nie bedzie problemu ? czy moga byc jakies komplikacje bo jestem ciekawy;Z gory dziekuje ze wszystkie repy
Z HMB nie powinno być żadnych problemów. Jeszcze nigdy nie słyszałem żeby po nich wypadały włosy. Chociaz nie wiadomo jak to z Toba jest ;)))