Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Odnośnie winstrolu

Vierzba
22-01-09, 15:49
Witam;)
A więc chciałbym się dowiedzieć gdzie najlepiej wstrzykiwać Winstrol Depot? CO ilę się go bierze i w jakich dawkach...? Z czym go brać najlepiej z jakim garnierem i kiedy brać ten garnier tak jak bedzie pisalo na ulotce? Jak go odróżnić od podróby? Interesuje mnie cykl 6 tygodni. I jak po tych 6 tygodniach zrobić odblok i ile on trwa? Moje dane to: wiek 19 lat cwiczylem ponad rok teraz mam właśnie przerwę i od nowa chciałbym zacząć ćwiczyć, ale na koksie...:P (chodzi mi tylko o winstrol! ) waga 72kg.. wzrost 182cm. To był by mój pierwszy cykl :smile:
Aha Chciałbym jeszcze dodać, że mam już ułożoną dietę i plan treningowy.

wsp18
22-01-09, 16:58
troche za szybko na saa pocwicz jeszcze jakis czas na sucho albo zarzuc sobie jakas dobra odzywke a potem zarzuc winstrol

lg team
22-01-09, 17:00
Witam;)
A więc chciałbym się dowiedzieć gdzie najlepiej wstrzykiwać Winstrol Depot? CO ilę się go bierze i w jakich dawkach...? Z czym go brać najlepiej z jakim garnierem i kiedy brać ten garnier tak jak bedzie pisalo na ulotce? Jak go odróżnić od podróby? Interesuje mnie cykl 6 tygodni. I jak po tych 6 tygodniach zrobić odblok i ile on trwa? Moje dane to: wiek 19 lat cwiczylem ponad rok teraz mam właśnie przerwę i od nowa chciałbym zacząć ćwiczyć, ale na koksie...:P (chodzi mi tylko o winstrol! ) waga 72kg.. wzrost 182cm. To był by mój pierwszy cykl :smile:

znajdz sobie jakis opis na jakiejs stronce i przeczytaj to choc troche zrozumiesz jak dziala ten srodek i w jakim celu sie go stosuje, bo pojecia zero,

po drugie jak kolega wyzej - kox odpada w twoim przypadku,

hans1237
28-01-09, 11:22
skoro zaczynasz na koksie,i to na winstrolu wiec rozumiem ze nie chczesz nabrac masy????/jesli nie chczesz masy wiele to zakup sobie kretke i jakies odzywki na jeden hoy cie to wyjdzie.

pimols
28-01-09, 12:33
Witam;)

Z JAKIM GARNIEREM? co ty szampon do wlosow chcesz z tym mieszac?
wogole jechales juz na kreatynach/stackach?

MhL
28-01-09, 13:22
Krzywde sobie zrobisz. Micha a nie wistrol