Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Animal Pak + Mono + ?

palcello
22-01-09, 14:41
Witam ćwicze już ponad pół roku i chcem wziąźć jakieś suple
Diete mam ułożoną przytyłem przez ten czas jakieś 10kg dzięki diece
W sile mi posżło prawie 30kg
i myślałem żeby wziąść suple pod dite Na myśl mi przyszedł :
Animal Pak +
Monohydra kreta +
I coś do tego ale nie jestem pewien czy Białko czy Gainerek jakiś?
bd wdzięczny za rady pozdro ; ))

Sosna91
22-01-09, 15:11
jak masz diete dobra to nie potrzbujesze gainerow ani bialeczeka, jak chcesz to tylko w kredke mono bym zainwestrowal na Twoim miejscu jesli juz chcesz.

palcello
22-01-09, 15:15
Dieta jest w miare dobra po mojemu dużo dała jak dla mnie :) Tylko wkoncu nie zawsze ją przestrzegam dokładnie czasem się chce coś innego zjeśc ale w 90% zawsze jest przestzegana
A co sądzisz o Animal Paku ? Wiesz jakie ma efekty ? Stosowałeś może kiedyś?

ht
22-01-09, 15:19
apak to witaminy i mineraly. tak ze na jakies przyrosty nie licz. aczkolwiek wit w suplementacji sa jak najbardziej potrzebne. zainwestuj mono+vitargo lub bialeczko wedle zapotrzebowania kalorycznego

palcello
22-01-09, 15:27
A Jakie vitargo ? bo ja tam licze na przyrost siły i masy , więc myślałem nad Apak i Mono , ale nie mam pojęcia co moge dodac do mono więc będe wdzięczny za wszystkie rady

Ht sog

ht
23-01-09, 10:01
vitargo mozesz dac np pvl. co do sily to jak najbardziej kreta.

palcello
23-01-09, 11:04
Wielkie dzięki za pomoc ; )) zainwestuje W Mono i Vitargo pozdro :)

jeszcze jedno pytanko w jakich dawkach brać ten vitargo i krete i o jakich porach ? naczczo? czy po jedzeniu ?
Krete z tego co wiem to 1 tabs na 10kg wagi ?
Czyli skoro waże 75 to 7 tabsów? Tylko o jakich porach bd wdzięczny za pomoc

ht
23-01-09, 11:49
mono w tabsaxch nie bralem nigdy. polecam mono universala. dawka stala 20-25g. co do vitargo po treningu z mono. a reszta podlicz wegle z diety i wedle zapotrzebowania.

Symu
23-01-09, 15:44
mono w tabsaxch nie bralem nigdy. polecam mono universala. dawka stala 20-25g. co do vitargo po treningu z mono. a reszta podlicz wegle z diety i wedle zapotrzebowania.

Co za różnica czy w caps czy proch?? 25 g trochę dużo.

Na animal paka szkoda kasy lepiej kup witaminki olimpa multiple sport. Lepsze i tańsze.

Mono zależy ile go w capsie ale ogolnie DNT: 5 g z rana i 5 po treningu, DNT: 5g z rana

palcello
23-01-09, 16:31
A witaminki olimpu będą pasowały do tego cyklu ? =/ Do Mono + vitargo

Symu
23-01-09, 17:07
witaminy to witaminy do wszystkeigo przypasuja. Vitargo to wegle tyle że trochę drogie ja osobiście bym nakupił za to białka bo węgle jednak łatwiej uzupełnić. No i jedyne w tym wszystkim z czego się robi cykl to mono:D

bld
23-01-09, 17:09
Jasne ze beda pasowaly. Symu nie lepiej brac stala dawke 10g w DT i DNT?
a zamiast vitargo moze jakies carbo po treningu? albo tauryna?

palcello
23-01-09, 17:11
a jakie białko byś radził?

ht
23-01-09, 17:27
panowie vitargo jest o niebo lepsze od carbo. a biorac je tylko po treningu wcale nie wychodzi tak drogo. co do mono dawki 5-10g to juz przeszlosc. nie mowie ze nie dzialaja ale z tego co obserwuje to kazdy zaczyna minimum po 20g.
jesli chodzi o bialeczko to teraz zakupilem myofusion gaspari. co moge powiedziec smak czeko kozak. rozpuszczalnosc tez spoko. a ogolnie polecam bialeczko dymatize elite whey protein. na allego mozna juz kupic za przyzwoita cene. i smaki tez masakra.

bld
23-01-09, 17:33
to jest jego pierwszy cykl wiec mysle ze nie ma sensu zeby ladowal w siebie 20g mono, po 10 i tak powinien dobrze spuchnac

palcello
23-01-09, 17:33
panowie vitargo jest o niebo lepsze od carbo. a biorac je tylko po treningu wcale nie wychodzi tak drogo. co do mono dawki 5-10g to juz przeszlosc. nie mowie ze nie dzialaja ale z tego co obserwuje to kazdy zaczyna minimum po 20g.
jesli chodzi o bialeczko to teraz zakupilem myofusion gaspari. co moge powiedziec smak czeko kozak. rozpuszczalnosc tez spoko. a ogolnie polecam bialeczko dymatize elite whey protein. na allego mozna juz kupic za przyzwoita cene. i smaki tez masakra.

bialeczko dymatize elite whey protein - smak powiedziałeś i cena a jakie są efekty skoro je brałeś?

palcello
23-01-09, 17:40
Mono to napewno bd brał 10g , ale co do tego to nie jestem pewien czy Białko (jak tak to jakie) albo Vitargo ?

ht
23-01-09, 18:14
podlicz dietke. zobacz czego ci brakuje i zakup bialko lub wegle:) co do elita to pije go dosyc czesto, czasem przeplatam proscarem ultimate-a. jak mi sie znudzi. bialko mam praktycznie caly rok.

Symu
23-01-09, 19:32
Tzn. ogolnie carbo to raczej syf, ostatnio poleca się raczej węgle o większej cząsteczce po treningu (lub mix) i rzeczywiści wg mnie to się sprawdza dlatego vitargo badź waxy maize może być dobrym pomysłem ale ja raczej wolę kupić coś naturalnego (owoc) na szybko po treningu.

Co do mono to już 5g dziennie podnosi skutecznie stęzenie krety we krwi dlatego uważam że stary system 10g i 5g jest najlepszy ewentualnie 10g ed ale 20g to stanowczo za dużo, szkoda prochu bo i tak nie ma szans tyle jednorazowo przyswoić.

Co do białeczka to szczerze mówiąc narazie sam czegoś szukam bo mojego ulubionego gold wheya nie ma albo smaków dobrych albo cena powala (200zł). Narazie na oku mam MRM metabolic whey i może nitroprogena z treca.

palcello
23-01-09, 21:43
He Dziekuje Wszystkim za pomoc ^^ pozdrawiam