Zobacz pełną wersję : tanie i dobre
witam ;) tym razem chodzi o dobry spalacz.. a mianowicie moj tesc chce zaczac chodzic na silownie lat 41 waga okolo 100 kg
chcial jakis spalacz powiedzil dobri i tani ale wiadomo za cena idzie jakosc wiec nie koniecznie musi byc tani wazne aby byl dobry ;)
i teraz pytanko co by dla Niego bylo najlepsze ?? cos naprawde dobrego i wyprobowanego oczywiscie .. jesli cos wybiore to sog leci :)
slim shady
21-01-09, 21:37
podstawa to dieta + aeroby, jak zaczyna to TSE powinien być dobry ale po odpowiednim wprawieniu w odchudzanie
ogolnie to radziłbym bez spalacza narazie bo a) nie wiadomo jaki stan zdrowia (np. serce a mase widze ma) , b) na poczatku lapac sie za spalacz to głupota.
Max co moim zdaniem może przejśc to scorch, najskuteczniejszy z najbezpieczniejszych ( zaczac raczej od 1caps a nie pelnej porcji) ale raczej j.w. nie brac
czy ja wiem czy glupota :) ze zdrowiem problemow nie ma ze sercem rowniez :)
Niech sobie weźmie Venoma od ALRI. Dobry jest :)
slim shady
21-01-09, 21:42
Venom może i dobry ale nie dla początkujących
Venom może i dobry ale to kox. Hulk chodzi o to że znam kilka przypadków ludzi którzy zaczynali brać spalacze przed tym jak poszli na siłkę , czy zaczeli dietę i tak z 7 może 8 przypadków schudła tylko 1 osoba po venomie ale jak mówię nie ma się co dziwić skoro tam koks znaleźli.
Chodzi o wyrobieniepewnych nawyków żywieniowych, stylu życia nawet bym powiedział bo innaczej wszystko wróci z nawiązką. SUple to tlyko dodatek.
Zaproponuj może na początek coś pro zdrowotnego omega 3, ZMA i ewentualnie fat burnera zaraz cos poszukam ale z tego co pamiętam to universal miał fajnego.
http://sklep.fbb.pl/universal_fat_burners_spalacz_tluszczu_ids_528_1
http://sklep.fbb.pl/trec_nutrition_thermo_fat_burner_reduktor_tluszczu _ids_1559_1
ktory z tych dwoch bys wzial ?? tak jak kolega wyzej powiedzial powiem mu zeby sobie biegal albo roweryk i co do diety to pokieruje go troszke :)
juz wiem kto soga dostaje hehe
universala ma fajny składzik.
Proponuje zaczac silke dopiero po jakims tygodniu spacerów a jak go stac na wiekszy wysilek to marszobiegów (jesli bedziesz zainteresowany to ci moge dac krótka formulke na temat takiego marszobiegu)
A jako pierwsze termogeniki proponuje THERMO FAT BURNER lub THYROTERM szczególnie ten grugi jest mocny ale i troche drozszy