Zobacz pełną wersję : wrr...
Nie musieliście pisać ego wszystkiego w poprzednim moim temacie, siedze tu nie od wczoraj, i różne fotki się dawało, ale nigdy nikt tak nie pisał, jaka nasza klasa? dziecie neo... Lol... w zeszłym roku był taki temat i każdy dawał to co miał, ja założyłem temat i ja określam zasady jakie w nim obowiazują, a dziewczyna? rzecz gustu, a o tym się nie dyskutuje, jak tak bardzo na tym zależy, to daje bez koszulki foto...
slim shady
21-01-09, 12:26
Ja tu określam zasady, na takie zdjęcia nie ma miejsca w tym dziale, możesz pochwalić się na hydepark (chodzi o to poprzednie), może siedzisz tu nie od wczoraj, ale chyba nie czytałeś regulaminu http://www.e-kulturystyka.info/showthread.php?t=15297
i co to za nazwa tematu ?
zobacz jak wylądał pierwszy temat odnośnie fotek z wakacji http://e-kulturystyka.info/showthread.php?t=5890&page=6 zobacz, każdy dawał co chciał, i nikt nic nie gadał a regulamin był ten sam.
slim shady
21-01-09, 12:41
regulamin ja wprowadziłem jakiś czas temu bo panował bałagan, widać z jakiegos powodu tamten temat został zamknięty, pomyśle nad jakimś luźniejszym tematem
nie chodzi o to, tyklo jak ktoś cos ma napisać, to niech się zastanowi dwa razy... dobra popełniłem błąd, ale przeczytaj co te dzieciaki niektóre napisały, kilku powinno w zęby dostać...
slim shady
21-01-09, 13:02
każdemu daje po dwie szanse oni już jedną wykorzystali nastpenym razem bedą osty leciał, Twoja to już była druga, wiec słowne Ci dałem, teraz napisz coś o sobie, staz, wymiary,rekord,cykle (to co pamiętasz)
ćwicze odkąd zdałem z 2 do 3 klasy gim, wakacjie, teraz jestem w 4 klasie technikum, mam za sobą kilka występów w zawodach, 3-bój, ława, strong man, dużo osób już chyba mnie zna... teraz mało pisze bo skład forum się baardzo zmienił, wymiary? bez rewelacji, obecnie klata 115, łapa 43,5 cykle... hmm czasem się coś zje, jakieś białko, węglowodany
slim shady
21-01-09, 13:20
teraz można oceniać :) klatka dobrze wyrobiona, i kaptury, ramion za bardzo nie widać, mógłbyś podpracować nad brzuchem
pracuje ;P to zdjecie z sierpnia zeszłego roku ;)
slim shady
21-01-09, 13:28
spoko rozumiem, że mała metamorfoza była :P
No ładnie xD ode mnie masz sog-a za łapy i klatę wypas xD
Blackphoenix
21-01-09, 21:12
fajnie i proporcjonalnie , jeszcze brzuszek dopracować i będzie super :))
Jedyny minus to taki że na plaży nie nosi się takich gaci tylko szorty !:D
Prezydent_1c
21-01-09, 21:24
Ładnie jak zawsze :) A co do skłądu to racja że duża rotacja panuje, niewielu jest tutaj od jakiegoś czasu ...
slim shady ramion nie widać>???hehehe stary rozwalasz mnie co do sylwetki kozak juz kiedyś dawno temu obczajeałem twoje fotki jak tu konto załozyłes jakoś na początku było elegancko teraz tez jest bardzo dobrze dla mnie wypas sylwetka a co do brzucha to zapewne nie napiął na tej fotce pozdro
spoxik :) wrzuc jeszcze foty plecow jak mozesz :)
właściwie to nie były gacie ;P tylko takie długie kompielówki, które mogły się podwinąć ;P dopiero z wody wyszedłem. coś może dzis na siłowni zrobie, jeżeli chodzi o plecy, to wrzuce.
też czaiłem twoje zdjęcia co wrzucałeś już jakiś czas temu, wtedy wyglądało bardzo dobrze jak dla mnie, teraz jest już trochę gorzej ale i tak fajna sylwetka, odpuściłeś treningi przez jakiś czas ?? pozdro
właściwie to jestem na drodze do innej nieco sylwetki ;P
Jak tak to spoko, ale sylwetka zaprezentowana na zdjęciu i tak jest kozacka :D
no taka fotka od lustra, ale wiecie jak jest...
Uuu Dagome pamiętam za małolata jakiś większy się wydawałeś ;)
Masz wąskie biodra, do tego niski % fatu. Estetyczna sylwetka. I o to chodzi.
tez mi o to chodzi właśńie ;P bo grubasem być jest łatwo ;)
niezła sylwetka, pamietam twoje fotki jak dodawałeś chyba ze dwa lata temu to Ci żebra odstawały, ja mam właśnie taki problem, ale teraz widze że jest wszystko spoko. Za wszystkim stoją chyba mięśnie brzucha...
To Tobie się chyba osobniki mylą, Dagome wstawiając pierwsze foty na forum już miał dobrą sylwetkę.
http://e-kulturystyka.info/showthread.php?t=1726
na pierwszej fotce dobrze widać.
slim shady
01-02-09, 18:08
niezła sylwetka, dobrze wypracowałes ze masz mało tłuszczu, masz V