Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Naderwany Mięśień.

toxic
21-01-09, 10:05
Siemka... byłem u lekarza i powiedział mi , że mam naderwany mięsień w barku.. i powiedział tak '' powinieneś przestać ćwiczyć na 2 tygodnie i najlepiej nosić rękę w opasce żeby odpoczywała'' . Tyle ze lekarz nie wie ze ja zacząłem cykl.. mam dopiero 3 dzień cyklu.. na krecie.. ręka mnie nie boli przy ćwiczeniach wszystko mogę prawie wykonywać... tyle ze czasami mnie meczy lekki ból ostatnio już nie... i nie wiem co robić... bo akurat zaraz zaczyna się ferie czyli mam dużo czasu aby ćwiczyć.. spać.. itp.. a tu bym musiał brać odpoczywać.. przepisał mi .. maść tą którą sam stosowałem ^^ FASTUM + tabletki jakieś po śniadaniu NIMESIL... :/ co o tym sądzicie? ćwiczyć? czy poczekać 2 tyg i żeby mnie dalej bolało? :/ i wgl mam pytanie jak sprawa tego ze przerwę cykl..? nic się nie stanie? co prawda to dopiero 3 dzień.. Pozdrawiam i dzięki za odpowiedzi.

bioly
21-01-09, 10:58
spokojnie mozesz przerwac cykl, ja bym poczekal z tydzien reka troszke odpocznie a napewno nic ci tam nie spadnie masy :)

toxic
21-01-09, 11:08
.. :( to nic przerwe cykl.. dobrze ze mam duzy zapas kreatynki :D .. polece dzis zakupic te tabletki.. i zaczne brac z tydzien i pozniej jade ostro..

toxic
21-01-09, 11:45
Jestem tylko ciekaw.. czy jak bym np cwiczyl.. czy by moglo sie pogorszyc.. bo moge wszystko robic ;/ tyle ze boli jak podnosze ja..

narc
21-01-09, 12:01
mialem to samo tylko ze z bicepsem.. jakis miesiac temu lekko go naderwalem, dobrze ze byly swieta wiec 2 tygodnie zrobilem przerwy i nic nie cwiczylem

po 2 tygodniach wciaz mnie bolal przy cwiczeniach ale nie chcialem robic dluzszej przerwy niz 2 tygodnie

teraz dalej mnie boli ale juz widac ze coraz mniej (prawie w ogole)

wiec szczerze watpie aby przez ten tydzien przerwy przestal cie miesien bolec :/

DiscoKing
21-01-09, 12:05
też miałem naderwany mięsień tylko DWUGŁOWY RAMIENIA(BICEPS) w górnej części przy barku i prawie ręką nie mogłem ruszać.. ból był ogromny przez 1 tydzień ręke miałem przybandażowaną do tułowia żeby nią nie ruszać. a rękę czułem bardzo długo ( ok.2 miesiące) po kontuzji. więc radze Ci przerwać i minimum 2 tyg przerwy bo może sie to żle skończyć.

toxic
21-01-09, 12:21
acha.. no zrobie tą przerwe mimo wszystko.. trudno.. zdrowie musi być.. poczekam 2 tygodnie i naprawde bede oszczedzał reki. :D