PDA

Zobacz pełną wersję : serducho

urlich28
20-01-09, 21:28
Mam pytanko. Cwicze juz pare dobrych lat. Ostatnio mam intensywniejsze treningi. Biore Gakic firmy muscle tech, daje mi to pompe, ale czasami wydaje mi sie ze za duzą. Biore po tylko 3 tabletki w dni treningowe, na etykiecie napisali zeby brac 8 clap. Serducho mi tak wali jak by miało wybuchnac zaraz i sie porzadnie poce. Napisałem w tym dziale bo wydaje mi sie odpowiedni. Nie biore teraz ssa, był mały cyklik miesiac temu. Czy pewnego razu po takim intensywnym treningu moje serce moze poprostu bić ?

lg team
20-01-09, 22:30
bralem gakic dobra sprawa,
zbytnio sie przejmujesz ;)
nic ci nie bedzie,

urlich28
20-01-09, 23:07
Ig Ty tu? To mnie zaskoczyłes. Pozdro

pey
21-01-09, 19:10
Proponuje profilaktyczne badanie krwi a szczególnie info o hemoglobinie (Norma: 12–17 g/dl.).

Różne powody jak zawsze mogą decydowac o Twojej reakcji na ten suplement.

urlich28
21-01-09, 22:58
Co to jest ta hemoglobina?

pey
22-01-09, 16:35
google - szukaj :)

czerwony barwnik krwi, białko zawarte w erytrocytach, którego zasadniczą funkcją jest przenoszenie tlenu - przyłączanie go w płucach i uwalnianie w tkankach. Mutacje genu hemoglobiny prowadzą do chorób dziedzicznych: anemii sierpowatej, talasemii lub rzadkich chorób zwanych hemoglobinopatiami.

lg team
22-01-09, 16:59
Ig Ty tu? To mnie zaskoczyłes. Pozdro

a niby czym? :-)

i niby po co ma robic poziom HGB...?

Fehu
22-01-09, 17:12
może bardziej USG czy chociazby glupie EkG

lg team
22-01-09, 19:24
panowie wadacie w paranoje jak autor tematu ;)
gosc wzial mocniejszy srodek i poczul jego moc,
ot co,
przestan go brac to zobaczysz ze wszystko wroci do normy,
no ale po to on jest i po to sie go bierze zeby dzialal a nie byl tylko namiastka,

p_narozny
22-01-09, 19:28
Ja tez tak mam czasem, z tym sercem walacym jak oszalale.... z reguly po obiedzie, jak kobieta moja zobaczy ze zostawilem okruszki na stole... ;DDD Pozdrawiam:)