Zobacz pełną wersję : serducho
Mam pytanko. Cwicze juz pare dobrych lat. Ostatnio mam intensywniejsze treningi. Biore Gakic firmy muscle tech, daje mi to pompe, ale czasami wydaje mi sie ze za duzą. Biore po tylko 3 tabletki w dni treningowe, na etykiecie napisali zeby brac 8 clap. Serducho mi tak wali jak by miało wybuchnac zaraz i sie porzadnie poce. Napisałem w tym dziale bo wydaje mi sie odpowiedni. Nie biore teraz ssa, był mały cyklik miesiac temu. Czy pewnego razu po takim intensywnym treningu moje serce moze poprostu bić ?
bralem gakic dobra sprawa,
zbytnio sie przejmujesz ;)
nic ci nie bedzie,
Ig Ty tu? To mnie zaskoczyłes. Pozdro
Proponuje profilaktyczne badanie krwi a szczególnie info o hemoglobinie (Norma: 12–17 g/dl.).
Różne powody jak zawsze mogą decydowac o Twojej reakcji na ten suplement.
Co to jest ta hemoglobina?
google - szukaj :)
czerwony barwnik krwi, białko zawarte w erytrocytach, którego zasadniczą funkcją jest przenoszenie tlenu - przyłączanie go w płucach i uwalnianie w tkankach. Mutacje genu hemoglobiny prowadzą do chorób dziedzicznych: anemii sierpowatej, talasemii lub rzadkich chorób zwanych hemoglobinopatiami.
Ig Ty tu? To mnie zaskoczyłes. Pozdro
a niby czym? :-)
i niby po co ma robic poziom HGB...?
może bardziej USG czy chociazby glupie EkG
panowie wadacie w paranoje jak autor tematu ;)
gosc wzial mocniejszy srodek i poczul jego moc,
ot co,
przestan go brac to zobaczysz ze wszystko wroci do normy,
no ale po to on jest i po to sie go bierze zeby dzialal a nie byl tylko namiastka,
Ja tez tak mam czasem, z tym sercem walacym jak oszalale.... z reguly po obiedzie, jak kobieta moja zobaczy ze zostawilem okruszki na stole... ;DDD Pozdrawiam:)