PDA

Zobacz pełną wersję : deca +prop a co do tego?

lachu
20-01-09, 14:35
siemanko
moj kumpel planuje zrobic cykl na maseprzy współudziale
deki i testo. propa co doradzacie mu jeszcze do tego zestawiku?

lg team
20-01-09, 14:48
jak ma byc cykl masowy to nie prop a enant / cypio / mix w zaleznosci od zaawansowania,

podaj jego wage, staz, cykle / dawki cos sie dobierze,

ht
20-01-09, 16:35
ja swego czasu robilem cykl
1-10 deka e4d 200mg
1-10 prop e2d 100mg
7-12 winiak ed 30mg

i najlepiej go wspominam porobilo mnie strasznie. pamietam ze to byly pierwsze partie eapu. w propie jeszccze byly krysztalki i trzeba bylo podgrzewac .

lachu
20-01-09, 17:30
79kg staz 2.5 lata
wczesniejsze cykle to
cypio tylko nie wiem jakie dawki
teraz tez nie wiem
ale on chce cos na przyjabanie na koniec bo za nie długobedzie konczył cykl.

lg team
20-01-09, 18:39
no to koles piszesz ze chce zrobic cykl na mase a teraz ze juz go bedzie konczyl - to jak to w koncu jest?

motochuch
20-01-09, 19:50
Ze sterydami robisz cykle a nie końcówkę cyklu. Dokłądnie tak samo jak z odżywkami. Jeżeli twój kolega zdecydował się na sterydy, to niech daruje je sobie teraz, zrobi ,,sieste'' po tym cyklu i zacznie na ,,koksie'' od następnego cyklu. Inaczej nie widzę w tym sensu. Pozdrawiam.

lachu
20-01-09, 19:54
lg sory ze tak pisze ale pisałem na szybkiego kolo konczy cykl.
czyli teraz ma nic w siebie nie wpieprzac.

motochuch skoro juz konczy to pewnie musiał zaczac moze zle cie rozumiem ale to chyba proste.

lg team
20-01-09, 21:37
napisz jak ten cykl wogole wyglada, zeby wiedziec co i jak ewentualnie wmontowac...

motochuch
21-01-09, 19:14
Chyba źle zrozumiałeś :) Jeżeli zaczął cykl na np. mecie i dece i niech i na tym kończy. Powinien się zaopatrzyć na cykl odrazu. A Mi chodziło o to, że cykl się robi cały do końca, a nie pod koniec na ,,przyjebanie'' Niech teraz się w nic nie wpiepsza, a zacznie z buta kolejny cykl po 3tyg. przerwy.