Zobacz pełną wersję : 2 mc cwiczenia ;p
wiec tak prosze o komentowanie jakies sugestie ale bez smiechow bo jestem poczatkujacym ...
http://photos.nasza-klasa.pl/13495834/51/main/686b60be9c.jpeg
Zrób jakieś porządne foto, napisz coś o sobie, wymiary,waga...
179 wzrost 80 kg zywej masy ;p 39.5 po trenningu w lapce a klata - 15 ;/ nie wiem czemu nie mam nic ...znaczy jest cos ale to nie za duzo
slim shady
20-01-09, 15:14
nie ma co tu oceniac, daj normalne foty albo zamykam temat do tego nk
slim shady ja bym dla takich ludzi osty dawał... gdzie tu tołk, myślenie.. ehh zeby tam czasem po tygodniu sie pudzianami nie zrobili..
slim shady
20-01-09, 16:03
hehe staram się być "wyrozumiałym modem " , gorzej jak już przestane ;>
wiec tak prosze o komentowanie jakies sugestie ale bez smiechow bo jestem poczatkujacym ...
hmm sugestie? no nogi słabe troche nad nimi popracuj, plecy też jeszcze dopracuj a tak już wszystko jak trzeba. :)
pawelek616
20-01-09, 18:18
Niewiele wiadać. Napisz jakie masz osiągi, jaka dieta itp. I daj lepsze foty!!!
nic tu nie widac .
Biceps spoko ;]
stary na tym forum chwalimy sie tym co osiagnelismy albo pokazujemy problem.....nie chwalimy sie na poczatku czyli po 2 ,3 ,4 mies.
hmm sugestie? no nogi słabe troche nad nimi popracuj, plecy też jeszcze dopracuj a tak już wszystko jak trzeba. :)
nie mam teraz zdj bo nie mam jak zrobic co do nog tak 7 lat na kolazowce maly staz?? w ciagu wakacji potrafilem zrobic 3 tys km kumasz ?? widocznie nie mam wyrzezbionych nog ^^ pozdro zamknac temat jak bede mial lepsze zdj dodam...