Zobacz pełn± wersję : 2 cykl ?
patryk1336
19-01-09, 21:02
czesc wam ja tu cos mysle o jakims drugim cyklu i niewiem za bardzo co wziac co byscie proponowali mam 1 cykl za sob± metka + prop do tego winko na koniec cel oczywiscie masa :) waga 97kg pozdrawiam
wiek staż diete masz ? mysle ze tak
a wiec :
drugi cykl zrob (Ig voldemort poprawcie mnie jesli zle pisze )
1-10 Omka 250mg e7d
1-6 Meta 25mg ed
mozesz też deke dołozyć , ale to juz chyba za dużo . chyba nawet przesadziłem z ta metka .
1-4 meta 25mg/ed
1-8 enan 250mg/e5d
1-8 Prop. 100 mg eod
2-8 Stanazol (wino w tabsach) 30mg ed
Jaka¶ osłonka do tego i odpowiednia dieta bo bez niej nie ma sensu.
Nolwa w gotowo¶ci i odblok clomid + hcg , odblok 3 tyg po ostatniej injekcji .
Po cyklu kreatyna.
patryk1336
19-01-09, 21:33
cykl z omka odrazu odpada bo mam sklonnosci do trodziku a kolega odemnie stosowal i niestety strasznie wypryszcza. a moze
deca enan? ale to na 2 cykl i mlody jeszcze wiek niezawczesnie?(oczywiscie na dece enan nie na same anaboliki ) zebym ja tu potem bezpłodny niebył bo jak ja wychowam młodych kulturystow:) pozdroo
podaj mi wymiar swojej reki oraz ile masz w pasie,
jak rowniez podaj swoj wynik na lawce,
Zdecydowani cykl na decy i testo, wiek troszke nie zadawalaj±cy na saa, waga nie za mała więc dawki też nie mog± być bardzo malutkie, proponował bym też winko zapodać na koiec.
1-9 tyg test enant 250/300mg e4d
1-8 tyg deca 200mg e5d
7-11/12 tyg wino injekcja 50/75mg eod
12- dalej clenbuterol
o odbloku nie pisze bo to oczywiste.
jesli chciał by¶ mete na pocz±tek to w dawce ok 25mg przez 5 tyg.
patryk1336
20-01-09, 07:35
moa lapka to 41 pas 94 o wynik na ławce 130 :) troszke tłuszczyku mam i to nie najmniej pozdroo
wiec zamiast masowac i dalej obrastac w fat zrob redukcje i zacznij od nowa,
paaanie kolego pas 94, lapa 41 po kolejnym cyklu to juz bedzie metr w pasie i nie bedzie nawet wieksza o2cm reka dobrze przy tym wygladac
patryk1336
20-01-09, 13:12
no dobra to powiedzmy ze zrobil bym t± reduckcje ale to na czym poleciec wino prop ?
widze stary ze jestes daleko w lesie...
od kiedy prop i wins to srodki redukcyjne?
chyba ze czegos nie wiem bo nie bylem na tej lekcji...
widze stary ze jestes daleko w lesie...
od kiedy prop i wins to srodki redukcyjne?
chyba ze czegos nie wiem bo nie bylem na tej lekcji...
oj lg czepaisz sie... :smile:
to sa jedne z lepszych srodkow do robienia zylki.
chodziaz definicje mozna robic na kazdym testosteronie. wystarczy odpowioenia dieta i arimidex. i nawet na omce mozna sie ciac.
hahahaha arimidex i zbijanie fatu o kurwa...
i nie kopiuj mi zaraz jakichs opisow z neta zeby mi cos udowadniac, bralem ari wiem w czym rzecz i do czego sluzy,
a redukcja nie ma nic wspolnego z robieniem cyklu nawet na suchych srodkach,
no chyba ze jestes jednym z tych co sadza ze winstrol spala tluszcz...
patryk1336
20-01-09, 17:08
no lg sory xD ale ja chcem zebyscie mi poradzili a nie sie klucili miedzy soba priv macie :) a ze Ty najwiekszy z tego forum to poradz cos racjonalnego a nie szydere walisz z tego co ja napisalem, bo sam wiesz jak gadaja o winstrolu ze na rzeĽbe itp i to juz kilka osub mi powiedzialo o tym . Wiec powiedz co Ty bys polecal .
no to ci co gadaja ze winstrol spala tluszcz to niech go sami najpierw w tym celu stestuja to sie przekonaja ze poza zejsciem wody nic wiecej nie zanotuja,
co do redukcji,
standard - clen + efa + jakis spalacz i lecisz w dol z waga, - trening + diete to ty chyba masz opanowane jak sadze...
podaj raz jeszcze dokladne dane i sie cos pomysli,
aaa i jeszcze jedno - wskazowki to moge ja tobie dawac nie ty mi co ja mam robic a czego nie mam robic - to tak na marginesie ziomus,
patryk1336
20-01-09, 17:25
hehe ze wskazuwkami to ja wiem ze Ty mi nie ja Tobie odemnie sie nic nienauczysz napewno xD ale strasznie nerwowy chlop jestes Tyle powiem :) bez obrazy .. to jak prosiles
waga 97kg
wiek 18 lat
diete mam
staz 3 lata
no i to chyba najwazniejsze pozdroo
tez wiem po co bralem ari. zeby zbic estrogeny. a to jest przydatne przy zbijaniu fatu. a co do redukcji tescia dorzucam jako antykatabolika. probowalem sie ciac bez tecia i waga poleciala z 95 na 72. a mam taka a nie inna genetyke tak ze z fatem mam ciagle problem. napisalem wyraznie ze mozna sie ciac na kazdym tesciu przy dobrej diecie.sam srodek nam nie zrobi zyly. a nie ze testosteron jest srodkiem ktory powoduje redukcje. pisze jessszcze raz testosteron jest dobrym podkladem przy redukcji.
pisze tu moje odczucia na swoim przykladzie. nie przeczytane w internecie.
no akt faktem jakis nerwowy jestem ostatnio, pewnie jeszcze nadal rozstrojony po ostatnim cyklu...
co do redukcji:
clen + efa + spalacz,
clen polec tak:
20mcg
40mcg
60mcg
80mcg
80mcg
100mcg
100mcg
100mcg
100mcg
100mcg
100mcg
100mcg
80mcg
60mcg
w 2-3 dawkach w zaleznosci jaki bedziesz mial clen, byle do max 18 lyknal ost. dawke,
pozniej 2 tyg przerwy i dawaj efke -zacznij od ok 50-75mg i jak dasz rade dojdz do 150mg dziennie,
pozniej znow 2 tyg clenu z tym ze przed koncem efy napisz jak sie czules na clenie i jakie efekty to zmodyfikujemy dawki clenu przy drugiej sesji,
do clenu magnez / potas, vit b, tauryna,
do treningu dodaj aeroby (mozesz tez je wykonywac z samego rana na czczo ok 45-60 minut),
i tak bedziesz lecial az do uzuskania pozadanego efektu,
mozesz dodac tez spalacz pozniej badz nawet podczas stosowania efy na te 14 dni bez zadnych faz nasycenia ani minimalnych dawek tylko od razu dawka max,
patryk1336
20-01-09, 19:06
a spalacz masz moze jakis sprawdzony dobry bo ja to tam niepatrzylem nigdy na fat zawsze masowki kupowalem moze l -karnityna czy to przereklamowane guwno?
co do spalacza mozesz poleciec domowym sposobem. tussipex aspiryna i kofeina.
dokladnie dawek juz nie pamietam. poszukaj na necie.stary dobry i sprawdzony sposob. co do spalaczy to venom bardzo dobrze klepie.