Zobacz pełn± wersję : Siła życia
Pumping_Bobas
19-01-09, 12:34
Nie wiem czy było ale można wrzucić
http://www.tvn24.pl/28377,1581522,1,1,sila-zycia,fakty_wiadomosc.html
Niech mi ktos wytlumaczy jak on zdobył ta mase i wogole jak diety to on chyba za dobrej nie mial jak glodny chodzil ;(
Mowi sie ze dieta to podstawa a on chyba trening mial dobry no i zapał i motywacje ;)
raczej dobr± genetyke, dieta itp wiadomo ale s± ludzie co rodz± sie z takim darem i najlepsze odżywki nie pomog± komu¶ kto go nie ma, kolo w wieku 12lat wyciskał 100kg ;o a ja kurw*** mam 17 i 90kg max, a w wieku 12 lat to raczej ciezko nawet na diecie i saa osiagnac 100kg komu¶ kto nie ma tego daru.
Krzychu999
20-01-09, 22:47
powinien zmnienić klub, w każdym innym miejscu to klub płaci za wyjazdy zawodników i za mistrzostwo ¶wiata to (jeżeli chodzi dzo szkoły) spokojnie otrzymałby stypendium sportowe ... :P
slim shady
21-01-09, 00:16
za dużej masy to on nie ma, jakby miał ¶rodki to by pewnie ¶migał jeszcze lepiej, szkoda, że tyle talentów w tym kraju się zmarnowało i marnuje, może znajdzie się jaki¶ sponsor
trecnutrion
26-01-09, 19:37
Szkoda takiego kolesia no ale coz to jest Polska i cala jej polityka...
Politycy kradn± i nie patrz± na biednych ... Jak by kto¶ go zaponsorował to by duzo kasy mógł zarobic..
A to że w wieku 12 lat wyciskał 100kg to tez to że im młodszy tym bardziej szpciej sie rozwija bo duzo tostesteronu .
Ale i tak szacunek dla tego kolesia ...
Aż mi się żal zrobiło jak zobaczyłem ten reportaż. Naprawdę taki chłopak i nie ma pieniędzy żeby ćwiczyć już nie mówię o jedzeniu. Szkoda chłopaka. Taki talent się zmarnuje. Mam wielka nadzieje ze znajdzie się jaki¶ sponsor. szacunek i jeszcze raz szacunek.
Słowa kolegi trecnutrion - Politycy kradn± i nie patrz± na biednych - Tak jest prawda na ty ¶wiecie.