Zobacz pełną wersję : x Pump czy no-Xplode
mam takie pytanie otoz bralem juz creatine no efekt nawet jakis byl ale teraz uslyszalem ze te 2 produkty sa bardzo dobre i szybko mozna na nich urosnac i nei wiem ktory wybrac jesli ktos zna je to prosze o pomoc
Staż, wiek, który cykl na kreatynie, bla bla bla... Jak zwykłe mono Cię kopie to po co brać się za takie stacki ?
jak kolega wyzej napisz cos nikt tu nie jest nostradamusem
polecam NO xplode maega odzywka
NIKOLIS 168
22-01-09, 22:59
O tym X Pumpie to nic nie słyszałem, dlatego ja bym na Twoim miejscu wział No Xplode.
x plode sprawdzony wiec wybierz go;p
kupilem xploda zobaczymy biore go dopiero 2 raz mam jeszcze jedno pytanie jesli biore go rano to pojakim czasie moge cos zjesc?
i jesli chcialbym podwoic dawke to do tej samej ilosci wody daje 2 miarki czy pije poprstu 1miarke z350ml i 2miarke z 350ml?
skateboard
24-01-09, 20:38
Rano to bierzesz przed treningiem? Czy nie cwiczysz rano? To jest odzywka przed-treningowa!! A co do zwiekszania porcji to 3 miarki mieszalem z 20oz/600cc wody :] nie wiem ile to ml bo na szejkerze pisze w OZ-etach :]
nie no rano nie czwicze ale zalecenia byly takie zeby rano na pusty brzuszek a pozniej 30 minut przed treningiem ale nie wiem po jakim czasie rano moge cos zjesc jak to wypije i jeszcze jedno pytanie do ciebie ile ci urosla sila po tym jesli wogole ci urosla?
skateboard
29-01-09, 00:09
Ja No XPLODE Biore 15 minut przed treningiem..... Po co ty go bierzesz rano? Serce ci stanie jak bedziesz go codziennie po dwa razy pil :neutral: Mam baniak z No Xplode przed soba i tam nigdzie nie jest napisane by brac go rano, chyba ze jestem slepy.
Bierze sie tylko przed treningiem raz dziennie! A co do x pump to chyba to kaizena jest ale bardzo drogie jest
dzieki chlopaki:P bo w necie nawet czytalem wszedzie na allegro i koles mi mowil tak samo jak kupowalem xploda wiec sie tak zastanawialem ze skoro to jest stack przedtreningowy to po huja mam go brac rano xD
a moze mi ktos powiedziec rezultaty bo albo on jest taki zajebisty albo poprostu samo mi tak przyszlo bo po 3 dniach brania xploda dozucilem 1kilo na strone na barki i wycisnolem 2 razy a wczesniej nie moglem ani razu :D:D czekam na dalsze efekty i wasze wypowiedzi co do tego produktu
dzieki chlopaki:P bo w necie nawet czytalem wszedzie na allegro i koles mi mowil tak samo jak kupowalem xploda wiec sie tak zastanawialem ze skoro to jest stack przedtreningowy to po huja mam go brac rano xD
a moze mi ktos powiedziec rezultaty bo albo on jest taki zajebisty albo poprostu samo mi tak przyszlo bo po 3 dniach brania xploda dozucilem 1kilo na strone na barki i wycisnolem 2 razy a wczesniej nie moglem ani razu :D:D czekam na dalsze efekty i wasze wypowiedzi co do tego produktu jeszcze jedno pytanie moge to polaczyc z kreatyna?
skateboard
30-01-09, 03:52
A wiec tak ja... lacze Xploda z HigherPower Creatine Ethyl Ester bardzo fajnie sie wtedy cwiczy. Krete biore przed i po treningu. Co do efektow.. napewno moge ogolnie wiecej wycisnac z siebie, rece same sie rwą do cwiczen np. wyciskanie na lamanej mi podskoczylo. // Nie przesadzaj z tym No Xplode!! Czasami sam o siebie sie boje jak mi tetno przyspiesza :twisted: //
Ja pierdo.. jak ten xplode rozpierdala mam jeszcze 1/3 puszki a juz mi doszlo 15 kilo na klate!!! mozliwe ze to kwestaja dobrej rozpiski i diety ale ja w tego supla nie wierze!!
i na prawde nie sciemniam POLECAM WSZYSTKIM NOWICJUSZOM I PROFESJONALISTOM !!
rzezba tez ladnie