fernando2000
18-01-09, 16:26
Powitać!
Miałem już pare cykli na mono(ze 4 może), cykl na XP i na Shock i Storm.
Teraz miałem mała przerwę w ćwiczeniach i diecie... lecz za tydzień chcę rozpoczać cykl(obecnie ćwiczę na sucho, rozkręcam się, przyzwyczajam organizm do wysiłku i ciężaru). Wiadomo na sucho to nawet trawa nie rośnię i pokminiłem trochę i wymyśliłem taki cykl... (ze względu, że nigdy nie mieszałem mono z jabłkiem cykl będzie oparty na tych dwóch kreatychach).
Produkty:
Mono Universal 200g (myśle, że starczy na cykl)
Cell Mass BSN (mała pucha 625g)
HMB Olimp (ten specyfik zostal mi jeszcze z poprzedneigo cyklu, chcę go już żużyć do końca i nie wiem czy nie dokupić 300kapsów)
Tauryna (też pozostalości z poprzedniego cyklu, chcę ją dodawać do mono)
w grę wchodzi jeszcze białko Syntrax ew. Mutant (myśle, że zakupie jednak mutanta, bo mam pół worka syntrax)
oczywiście do tego witaminy Daily Formuła i carbo.
Dawkowanie:
Każdego dnia 5g mono rano + 2 tabsy tauryny
Każdego dnia miarka cell mass po treningu
Każdego dnia daily formuła jedna tabletka do śniadania
Po każdym treningu carbo 50g + mutant
HMB trzy razy dnia po tabsie
Białko rano do śniadania i na noc
Dobry taki cykl czy coś innego polecacie za ten hajs? Podobno kiepskie obecnie są opinie o cell masie.
Miałem już pare cykli na mono(ze 4 może), cykl na XP i na Shock i Storm.
Teraz miałem mała przerwę w ćwiczeniach i diecie... lecz za tydzień chcę rozpoczać cykl(obecnie ćwiczę na sucho, rozkręcam się, przyzwyczajam organizm do wysiłku i ciężaru). Wiadomo na sucho to nawet trawa nie rośnię i pokminiłem trochę i wymyśliłem taki cykl... (ze względu, że nigdy nie mieszałem mono z jabłkiem cykl będzie oparty na tych dwóch kreatychach).
Produkty:
Mono Universal 200g (myśle, że starczy na cykl)
Cell Mass BSN (mała pucha 625g)
HMB Olimp (ten specyfik zostal mi jeszcze z poprzedneigo cyklu, chcę go już żużyć do końca i nie wiem czy nie dokupić 300kapsów)
Tauryna (też pozostalości z poprzedniego cyklu, chcę ją dodawać do mono)
w grę wchodzi jeszcze białko Syntrax ew. Mutant (myśle, że zakupie jednak mutanta, bo mam pół worka syntrax)
oczywiście do tego witaminy Daily Formuła i carbo.
Dawkowanie:
Każdego dnia 5g mono rano + 2 tabsy tauryny
Każdego dnia miarka cell mass po treningu
Każdego dnia daily formuła jedna tabletka do śniadania
Po każdym treningu carbo 50g + mutant
HMB trzy razy dnia po tabsie
Białko rano do śniadania i na noc
Dobry taki cykl czy coś innego polecacie za ten hajs? Podobno kiepskie obecnie są opinie o cell masie.