Zobacz pełną wersję : Nitrobolon
Mam zamaiar zacząć brać nitrobolonII.Mam zamiar przytyć z 4kg.Ale nie wiem czy się opłaca.A jak ta odżywka jest zła to podajcie coś innego bo chodzi mi nie o samą mase ale o sylwetke i siłe.
Mam Problem chciałbym przytyć 4kg ale nie wiem czy się opłaca kupywać jakieś odżywki czy wystarczy mi tylko siłka.
jak chcesz przytyć to wystarczy dieta a jak byś chciał przy okazji popracować nad mięśniami to wtedy wystarczy dieta i trening.
Jaki masz staż? wiek, waga itp. napiszesz to wtedy pogadamy :D
vegochomik
18-01-09, 14:24
moim zdaniem nitro idzie na siłe niż na masę
Jak chcesz przybrać parę kg, to lepiej zajadać mono. Sama dobra dieta też wystarczy.
Pieniądze przeznaczone na nitro przeznacz na jedzenie, szybciej nabierzesz masy niż po chemii w proszku.
Nitro tez idzie na mase powoduje pompe ale duze spadki sa po nim wiec nie polecam raczej
czyli dzięki nitro nie wzrośnie masa tylko może jeszcze spaść?
bardziej napewno nie spdanie. ale jak dla meni jest to delikatny mit ze spadki sa po nitro az takie wielkie. ja stosowalem i nie zanotowalem strasznych spadkow zaznaczajac ze w tym okresie nie mialem dobrej diety. ja uwazam ze jest godny polecenia :)
kreta jak kreta czemu mają być spadki?? to nie koks.
Ale w tej krecie jest no i zawsze trzeba zmiejszyc obciązenie po skończeniu cyklu ja tego nie zrobiłem i z tego spadki. Jakos nie mogłem sie zmusic hy