PDA

Zobacz pełną wersję : Wspomaganie przy cuklu saa

Vizor
16-01-09, 19:31
Witam !!!

Mam problem z doborem odrzywek do mojego cyklu na mecie. Mianowicie nie wiem czy mam się zdecydować na samo białko czy na gainer( massXXL). Dodam jeszcze,że cykl będzie dość długi. Po cyklu zastosuje xp. Na zakup tych białek/gainera mam około 150 zł. Mam diete ale jest w niej sporo braków, bo po prostu nie mam kiedy jeść ;/ Jak już się dorwe do jedzenia to jem ile wlezie... W takim przypadku co polecicie >?

michal_f
16-01-09, 19:34
To tez zalezy jakie masz braki. Oblicz zapotrzebowanie kaloryczne i napisz ile jesz bialka, wegli w posilkach
Pzdr

Vizor
16-01-09, 20:00
Zapotrzebowanie kaloryczne; 3700 kal. Ale do tego przydała by się spora nadwyżka. Dokładnie to nie napisze ile węgli a ile białek mi brakuje bo, po prostu ciężko jest mi to wyliczyć, gdyż codziennie jem co innego i w innych ilościach,. Staram sie jednaj trzymać to dzienne zapotrzebowanie z niewielką nadwyżką. Ale myśle że bardziej brakuje mi w diecie białek. Ale węgle mile widziane. Chyba wezme MassXXL. Co wy na to ?

Symu
16-01-09, 21:26
Na SAA nadwyżka przydałaby się spora. Ile białka masz w diecie??

Vizor
17-01-09, 12:57
Około 150g nie wiem czy to dobrze, bo nigdy nie zwracałem na to takiej uwagi...

Fehu
17-01-09, 13:04
wazysz 77kg wiec bialka jest ok... wczesnie sie zdecydowales na mete.., ale cóz...

Symu
17-01-09, 13:08
Dopiero teraz popatrzyłem na twój profil , bez sensu z tą metą masz jeszcze b. duży potencjał na suplach. Dieta też w takim razie fatalna pod SAA.

IMO odpuśc sobie metkei kup porządnego staka + mono i zrób cykl na tym

p_narozny
17-01-09, 13:10
77kg wagi, 11 miechow stazu i metke wcinasz? I co to w ogole jest 'biore koksy, a mam braki w diecie'? Masakra sie dzieje ludzieee...
Diete powinienes miec zapieta na tip top, wagi conajmniej 85kg jak dla mnie, zeby w ogole pomyslec o SAA, a jesli chodzi o staz to za szybko o 2 lata - zniszczysz sobie zdrowie chlopie.

Vizor
17-01-09, 13:26
Pisze bo chce diete naprawić przed cyklem, to chyba dobrze. Co do koksu, to moja przemyślana decyzja i nie chce słuchać takich tekstów. Jak nie chcesz mi pomóc w diecie to trudno.

p_narozny
17-01-09, 13:28
To podaj najpierw ta diete, ocenimy, zobaczymy czy jest w ogole mozliwosc pomocy, czy po prostu tej diety nie ma i wypadaloby ja ulozyc.

michal_f
17-01-09, 16:26
to moja przemyślana decyzja

No nie watpie... ale chyba nad nia dlugo nie myslales !!
Weź chlopie przemysl to jeszcze raz i dzialaj na odzywkach i suplach.
Zobacz w link w moim podpisie i moze to cos do Ciebie przemowi ;)

Vizor
17-01-09, 16:35
Daruj sobie te teksty... Myślałem nad tym długo. Odrzywki brałem i stacki kreatynowe, ale co mi po tym jak masa i siła w miejscu. Po 2 cyklu na hp i nitro to siła o kilka kilo poszła a masy 0. próbowałem jeszcze mono i inne i całe g wyszło ! Przy cyklach zawsze białka jadłem i odrzywiałem się dobrze. Plany na mase sprawdzałem ale przez 7 miechów poszło tylko 1-1,5 kg. ( przy suplementacji i diecie ). Mój pierwszy cykl na mono tylko zadziałał reszta to kicha ;/ Myśle, że meta mnie ruszy, dlatego ją wybrałem.

p_narozny
17-01-09, 16:36
Prosty wniosek, Twoja dieta to kuuupaaaa:P

michal_f
17-01-09, 16:39
Czyli jestes typowym ektomorfikiem. Ciezko idzie ci masa i wogole ;) Ja tez mam ta budowe ciala ale na koksy nigdy bym sie nie skusil.
Z taka budowa naprawde mozesz tez dobrze wygladac ale musisz po prostu dluzej cwiczyc i miec bardzo dobra diete. A nie wiem czy wiesz to do koksow tez musisz miec dobra diete aby dzialaly tak jak powinny.

P.S Sprawdz moj podpis pod postem to moze sobie darujesz jednak koksy ;)
PZdr

Vizor
17-01-09, 17:17
Właśnie chodzi o to że, nie jestem ektomorfikiem. Jestem w miare dobrze zbudowany. Odrzywki mnie nie ruszają wiec meta ruszy. Dokupie chyba do niej mutant mass 6,8kg. Albo 4,8kg,
Dobra. Temat raczej do kasacji, bo dyskusja do niczego nie prowadzi.
Dzięki wszystkim za posty.
Relacja z cyklu ukaże się w dziale relacji.

Pozdro !!

ht
17-01-09, 17:19
jak sie tak uparles to zaopatrz sie w proteine witaminy i glute. mozesz jeszcze dodac aminokwasy. reszta zbedna.

przemek_yo
17-01-09, 22:27
P.S Sprawdz moj podpis pod postem to moze sobie darujesz jednak koksy ;)
PZdr

a daj że mu spokoj, chce koksic to niech koksi, jego decyzja, nie pyta o zgode tylko o diete

(musialem nie na temat sie odezwac bo mnie skreca jak czytam takie umoralnianie jak nikt o to nie prosi)

michal_f
18-01-09, 11:37
Chcialem go uswiadomic po prostu co to sa koksy i czym groza... czasem ludziom sie odechciewa gdy sie cos dowiedza na ten temat i nie maja pozniej tych problemow...
Ale skoro tak to ok niech cie juz nie skreca... nie bede sie wypowiadal w tym temacie i zycze zdrowia... pzdr

Vizor
18-01-09, 13:49
Nie porywałbym się na koksy jakbym nie wiedział o jego skutkach.

( DO ZAMKNIĘCIA )