Zobacz pełną wersję : Białko za 160 zł!
Street Fighter
15-01-09, 19:42
Białko za 160 zł! 2,5kg min ;P
Co polecacie!
Smakować może jak kupa alby dawało to co ma dać :D
Będzie dodatkiem do Kredy mono uniwersala dla uzupełnienia diety hmm której nie ma xD ale to chyba nie ważne wiec czekam na propozycje :P
Co do gainera to mozna wyrwaz za około 170 zł na alegro mutant masa 7 kg jeśli sie nie myle. A co do diety to fakt po uj ona na gainerze zrobisz wypas mase...
,,ale to chyba nie ważne wiec czekam na propozycje :P ''
Dieta to podstawa prawidłowego rozwoju całej tkanki mięśniowej, jeżeli nie będziesz dostarczał do organizmu odpowiedniej dawki witamin i minerałów niezbędnych w trakcie treningów, to ćwicz na zdrowie, może za 4lata będziesz miał o 1cm więcej w bicepsie a siły o 5kg na klate. Odżywki to tylko dopełnienie i tak jak piszą na każdym opakowaniu, odżywka jest tylko suplementem diety i nie może być stosowana jako dieta, lecz dodatek do diety.
Poza tym białko za 160zł...hmm...niech pomyśle, chyba nie znam firmy ,,za 160zł'' podaj firmę tego białka i wartości (ilość białka w 100g) jeżeli jest to serwatka, to da ci mokrą masę mięśniową (Będziesz duży, ale z tłuszczykiem) taka serwatka może mieć nawet 90g białka w 100g. Natomiast jeżeli chodzi o odżywki białkowe takie jak wszelkiego rodzaju gainery, masy xxl itp itd, posiadające 20-30g w 100g, to po takim białeczku masz suchą masę mięśniową (bez zbędnego tłuszczu), ale w 100% bez tłuszczu będzie wtedy gdy będzie i dieta :smile: Pozdrawiam ,,motochuch''
slim shady
15-01-09, 20:03
Fit best 2270 g białka 71 % za 129 zł shaker gratis jest jeszcze wersja za 100 zł 70 % bez shakera
A co myślicie o izolatach, czy są opłacalne?
slim shady
15-01-09, 20:10
podobno najczystsze i najlepszej jakości białko, nie stosowałem bo za tą cene wolałem wziąśc zwykłe białeczko 80 %
Motochuch dziwnie pisze. Niby podczas brania serwatki zdobyć można "ulaną mase" a podczas odzywek białkowych jak napisał "gainerów mas xxleów itd." można uzyskać czystą mase mięśniową to chyba cos tu dziwnego w tym lol
slim shady
15-01-09, 20:14
no na gainerze nie zrobisz czyściutkiej masy, fat zalewa
Dieta to podstawa prawidłowego rozwoju całej tkanki mięśniowej, jeżeli nie będziesz dostarczał do organizmu odpowiedniej dawki witamin i minerałów niezbędnych w trakcie treningów, to ćwicz na zdrowie, może za 4lata będziesz miał o 1cm więcej w bicepsie a siły o 5kg na klate. Odżywki to tylko dopełnienie i tak jak piszą na każdym opakowaniu, odżywka jest tylko suplementem diety i nie może być stosowana jako dieta, lecz dodatek do diety - Chlopak chcial, zebys mu poradzil jaka odzywke bialkowa ma kupic. A nie, zebys jeb*a wyklad na temat cudownego wplywu diety na mase miesniowa/tluszczowa (ten 1cm w bicku mozna na wszelaki sposob zdobyc).
Poza tym białko za 160zł...hmm...niech pomyśle, chyba nie znam firmy ,,za 160zł'' podaj firmę tego białka i wartości (ilość białka w 100g) jeżeli jest to serwatka, to da ci mokrą masę mięśniową (Będziesz duży, ale z tłuszczykiem) taka serwatka może mieć nawet 90g białka w 100g. Natomiast jeżeli chodzi o odżywki białkowe takie jak wszelkiego rodzaju gainery, masy xxl itp itd, posiadające 20-30g w 100g, to po takim białeczku masz suchą masę mięśniową (bez zbędnego tłuszczu), ale w 100% bez tłuszczu będzie wtedy gdy będzie i dieta :smile: Pozdrawiam ,,motochuch'' - Tej wypowiedzi nie bede kometowac. nie inni to zrobia, hehe.
Jest opcja edytuj na przyszlość;)
Komentowac* :-D Dzieki za info.
Dla mnie numerem 1 jest gold whey z optimum: super smak rozpuszczalność i dodatki enzymow ( co moim zdaniem jest dośc istotne). Jadłem kilka różnych białeczek i jednak przy tym zostanę na stałe.
Z tanszych w odzywki_outlet możesz kupić classic whey od optimum lub ABB pure pro tyle że z datmi ważności do kwietnia. Przyznam że nie jadłem tych białeczek ale myślę że optimum syfu nie robi (ABB nalezy do optimum).
Seba co do izolatów to czy efekty są lepsze po nich trudno mi powiedzieć ale w lecie kiedy nie chce nam się jeść są idealne, nie zapychają wogole a smaki zazwyczaj są dużo lepsze np. syntrax nectar.
jeżeli jest to serwatka, to da ci mokrą masę mięśniową (Będziesz duży, ale z tłuszczykiem)
A to ciekawe...
Street Fighter
15-01-09, 23:12
Dieta to podstawa prawidłowego rozwoju całej tkanki mięśniowej, jeżeli nie będziesz dostarczał do organizmu odpowiedniej dawki witamin i minerałów niezbędnych w trakcie treningów, to ćwicz na zdrowie, może za 4lata będziesz miał o 1cm więcej w bicepsie a siły o 5kg na klate. Odżywki to tylko dopełnienie i tak jak piszą na każdym opakowaniu, odżywka jest tylko suplementem diety i nie może być stosowana jako dieta, lecz dodatek do diety.
Poza tym białko za 160zł...hmm...niech pomyśle, chyba nie znam firmy ,,za 160zł'' podaj firmę tego białka i wartości (ilość białka w 100g) jeżeli jest to serwatka, to da ci mokrą masę mięśniową (Będziesz duży, ale z tłuszczykiem) taka serwatka może mieć nawet 90g białka w 100g. Natomiast jeżeli chodzi o odżywki białkowe takie jak wszelkiego rodzaju gainery, masy xxl itp itd, posiadające 20-30g w 100g, to po takim białeczku masz suchą masę mięśniową (bez zbędnego tłuszczu), ale w 100% bez tłuszczu będzie wtedy gdy będzie i dieta :smile: Pozdrawiam ,,motochuch''
idz pan w pizdu xDDD
będziesz mi tłumaczył to ze dieta jest ważna żebym mógł ja trzymać to bym trzymał proste
a reszta bez komentarza xDD pozdrawiam
Tak jak chłopaki mówią kup sobie gainer :P
Ale bez dietki nic nie będzie ;)
Co Ci nie pozwala trzymać diety?
Ja wychodzę z domu o 6:30 i wracam 16:30 i nic mi nie broni ugotować sobie dzień wczesniej makaron, dodać ser do niego do miski i mam jedno danie, albo ryż zrobić z warzywami dzień wcześniej i drugie. ;)
To ja nie skomentuję waszych wypowiedzi... niewiem czego w takim razie szukacie na tym forum. Ale spoko. Pozdrawiam.