Zobacz pełną wersję : Suplement na apetyt + problem zdrowotny.
Czesc.
SŁuchajcie mam pewien problem nie chce mi sie wogole jesc, wiec pomyslałem, ze kupie sobie jakis suplement na apetyt,prosze mi poradzic jaki jest dobry i chce sie po Nim jesc.. I zeby był niedrogi, a i czy moge go brac jak nie cwiczee na siłće?
Problem zdrowotny.
Czwiczyłem ponad miecha (ok 2) no i pojawił sie problem, kiedys podczas robienia rozgrzewki (pompek) zaczeło mnie bolec w okolicach tricepsa, do tej pory nie przestaje (chociaz nie cwicze juz z 1.5miesiac) jak ten bol wyleczyc?
Dodam, ze boli mnie przy niewielkich czynnosciach..
apetizer...
szczerze to możesz spróbować dibencozide, jest niedrogie ale czy coś da o nie wiem
black hole jest dobre ale i sporo droższe
Idź do lekarza ogólnego, powiedz, że Cie bardzo boli, wtedy dostaniesz skierowanie do chirurga a on wtedy się Tobą zajmie. Na lekarza ogólnego nie ma co liczyć w dzisiejszych czasach - powie żebyś skończył z siłownią, posmarował przeciwbólową maścią i czekał.
Dibencozide nie działa tak jak twierdzi producent. Jeżeli chodzi o Twój ból to przestań ćwiczyć i idź do lekarza.
U mnie jest tak, ze nie trzeba isc najpierw do ogolnego, a pozniej fo chirurga, akurat do chirurga skierowania nie potrzebuje, wiec moze sie udam, jak mi bol nie przejdzie, a powiedzcie co to moze byc?! A stosował ktoś ten apatizer? jakie rezultaty?
Dibencozide nie działa tak jak twierdzi producent.
nie zgodze sie z toba. zalezy jeszcze jakiej firmy.. bo dibencozide MEGABOLu nie dziala wogole a TRECa dziala juz po pierwszej dawce POLECAM dibencozide TRECa
mrozikhg zmień avatar, bo może niektórych uzytkowników obrażać.
tak ale napisałem, ze musi być coś nie gdzie nie musze cwiczyc...
U mnie jest tak, ze nie trzeba isc najpierw do ogolnego, a pozniej fo chirurga, akurat do chirurga skierowania nie potrzebuje, wiec moze sie udam, jak mi bol nie przejdzie, a powiedzcie co to moze byc?! A stosował ktoś ten apatizer? jakie rezultaty?
Może być to naderwany mięsień, a boli tak długo od wykonywania codziennych czynności. Idź do lekarza.
mięsień - lekarz
dibencozide niektórzy chwala - dla mnie nie działa
Ostatnio wcinam enzymy trawienn i mogę zjeść dużo więcej :) Po 2 godzinach od posiłku praktycznie go już nie czuje an żołądku.
a jesli to jest naderwany miesien? To cos powaznego? jak sie to leczy? ile czasu musi upłynac, zeby przestał bolec? czy jak nie pojde do lekarza to bol sam minie?
Moj znajomy ma zerwany lub naderwany miesien i ma to juz od roku ;(
wróżka.pl lub lekarz wybieraj :)
nie wiem, bo znowu pojde do tego gbura i sie nic nie dowiem..! Strasznie nie przyjemny, trzeba mu mowic, co to moze byc, co ma zrobic... Ehh, dlatego tak wypytuje..
To nie ma sensu do niego iść. Poszukaj innego lekarza.
Tak, tylko, ze najblizszu lekarz 50km drogi ode mnie ... :/
To jak chcesz, żeby Cię ręka bolała jeszcze pół roku to siedź w domu. Jak by Cię bardzo bolało to byś zaraz pojechał.
No dobra, mniejsza o bol, ale co moge brac dobrego na apetyt, zeby pomogło, ale jak nie bede musiał przy tym cwiczyc...
Cudów nie ma... Weź się za dietę i porządny trening, efekty same przyjdą.
kupie ten syrop i sie zobaczy, trening narazie odstawiam..