PDA

Zobacz pełną wersję : Pomoc

Tabs
13-01-09, 22:54
Witam!
Wiek 18, staż 2,5 roku wzrost 181cm, waga 110kg
chciałbym utrzymać wagę, ale głownie zależy mi na osiągnieciu większej siły i wytrzymałości.... na cykl chciałem wziąść 2 masacry dobry pomysł? albo połaczyc je z innym suplementem? Będzie to mój pierwszy cykl, z gory wielkie dzięki za pomoc! pozdrawiam!

Seba87
13-01-09, 22:56
Co brałeś wcześniej? 2 massakry to całkiem dobry pomysł, tyle wystarczy na dobry cykl na tym suplemencie własnie ale pamietaj ze dopiero pod koniec 1 paki zaczyna sie rozkręcać wiec bedziesz miał cykl na 2 miechy około. Mozesz ją łączyc z monohydratem i aminkami np.

Marcinek
13-01-09, 22:57
massacra jest nieekonomiczna! nie polecam. pierwszy cykl? wczesniej rozumiem nie bralem zadnych odzywek?

mimo stażu zarzuć mono + bcaa w razie brakow w diecie (patrzac na wage watpie) bialko masa jest to gainer ostatecznosc jako brak czasu na posilek.

Seba87
13-01-09, 23:04
Z tego co widac to wychodzi na to ze cos tam brał skoro wazy 110 kg:o I zdaje mi sie ze do tych co ciezko łapią mase nie nalezy wiec lepiej zapodac dietke bogatą w białeczko troche ukrucic węgle i max aminki bo od białka moze sie zatłuścic a od gainera to juz w ogole !

Tabs
13-01-09, 23:05
wcześniej nie brałem nic, będzie to mój pierwszy cykl! Marcinek mogłbyś podać nazwę jakiegoś dobrego monohydratu + cena , nie wiem kogo posłuchać, myślę ze jednak sprobuje tą massacre połaczyć z mono.

Tabs
13-01-09, 23:06
Seba87 łatwo przybieram na masie jak i rownież ja tracę dlatego chce teraz utrzymac ta wage

Seba87
13-01-09, 23:07
Hm to niezla masa raczej bym sadził ze powinienes redukcje zapodac ale niech bedzie masa jak chcesz. Jak pierwszy cykl to kredke albo z vitala albo universala

Tabs
13-01-09, 23:10
Dzięki za pomoc clap

Punisher
14-01-09, 16:31
Skoro masz taki cel, to nie wiem, dlaczego nikt nie polecił Ci jabłczanu kreatyny - tcm.
np cm3(360kaps), albo cos o bogatszym skladzie jesli chcesz, mam na myśli Cell Pump'a.(min 2x450g) Trzecia opcja: 180kaps cm3+665g CP.
Oczywiście podałem przykłady, sa jeszcze inne produkty/odpowiedniki na rynku.
Zobacz w spis tematów listę supli godnych polecenia.

007
14-01-09, 16:45
Tabs uzupełnij profil ,sama waga i wzrost nie wystarczą. Może ci się zdawać że masz masę mięśniową a w rzeczywistości może to być wysoki poziom zatłuszczenia.Bywało tak dlatego sugeruje.

Czyżyk
14-01-09, 17:58
massacra jest nieekonomiczna! nie polecam.
Nie polecasz? Tylko dlatego, ze koszkuje wiecej niz nedzne (moim zdaniem) mono? Massacra jest bardzo dobrym suplem. Wiem bo mialem cykl na niej. I jestem z niego zadowolony. Na koniec dodam jeszcze, ze na mono tez mialem cykl po, ktorym nie mam milych wspomnien.

007
14-01-09, 20:45
Nie polecasz? Tylko dlatego, ze koszkuje wiecej niz nedzne (moim zdaniem) mono? Massacra jest bardzo dobrym suplem. Wiem bo mialem cykl na niej. I jestem z niego zadowolony. Na koniec dodam jeszcze, ze na mono tez mialem cykl po, ktorym nie mam milych wspomnien.

to że nie miałeś miłych wspomnień mogło być spowodowane wszystkim tylko nie mono.Ten suplement jest sprawdzony i oklepany a indywidualne niezadowolenia spowodowane są najczęściej złym treningiem i dietą. Mono na pierwszą kurację i na ostatnią zawsze będzie dobre tylko trzeba pilnować się ze wszystkim aby później był efekt.