Zobacz pełną wersję : koledzy co polecacie na pierwszy cykl ?
witam mam 25l cwicze juz jakies 3l w warunkach domowych z przerwami niestety bez efektow obecnie mam wolne do marca i zastanawiam sie nad jakims koksem a dokładniej nad tym co bedzie najlepsze na pierwszy cykl zalezy mi na wypracowaniu widocznych efektow przez ten okres bende wdzieczny za pomoc o reszte bende pytal w dzialach do tego przeznaczonych pozdro GRAPOS :twisted:
kolego Napisz cos wiecej o sobie zeby panowie z forum mogli cos dla Ciebie ewentualnie wybrac....
Waga,jakies wymiary,czy nic predzej nie brales...itd itd itd
A taki temat ostatnio nawet byl juz chyba wystarczy poszukac .
Ale na pierwszy raz to Prop+metka i bedzie GIT
W podwieszonych tematach masz wszystko...
waga 84kg wymiary raczej normalne nie mam czy zmierzyc bralem z poczatku jakies bialko serwatkowe z allegro i to wszystko
Myślisz ze osiągnąłes juz wszystko za pomocą supli, odzywek dobrego treniingu i dobrej diety? Bo to ze sobie strzelisz pare szotów to ci nic nie da bez dietki dobre itd. badz tego swiadomy cudów nie bedzie
jestem tego swiadomy o dietke jak i trenig bende pytal w innym dziale
Ale ty nie masz pytac tylko ty juz ta diete masz miec ;)
Czyli rozumiem ze cwiczac do tej pory nie miales diete jak zamierzasz o nia dopiero pytac.... Takze radze ci zapytac o ta diete i zaczac cwiczyc na odzywkach i suplach a nie łapac sie za koksy... patrz co mozesz meic dzieki koksom ... http://www.fight-club.pl/art/36/STERYDY-_przeczytaj_zanim_we%C5%BAmiesz
Dobra kondycja nie oznacza tego ze jestem ładny i duzy na zewnatrz lecz ze jetes silny w calym sobie... a po koksach to bardzo mozliwe ze watroba, nerki juz nie beda takie jak dawniej...pzdr zrobisz co zechcesz ;)
Odpowiedni trening i żarcie to podstawa, z saa aby coś dobrać podstawą jest jaki jest twój cel!
oma + prop lub meta + oma
patryk1336
14-01-09, 13:31
meta oma oj niewime czy to dobre połonczenie na 1 cykl sama meta wystarczy nawet ewentualnie z propem:)
NIKOLIS 168
14-01-09, 13:41
mete lub testosteron solo prop, enan.
jak masz komuś polecać ome na pierwszy cykl to juz lepiej nic nie pisz
grapos weź metke albo teścia propionan solo tak jak inni napisali
pozdro
jak masz takie dawac rady to sie lepeij nie udzielaj.
jak na pierwszy cykl oma+prop????
na pierwszy prop solo. 6tyg.
albo moze polaczenie winstrolu i metki
jaki jest sens mieszać testosteron propionan z mieszanką testosteronów która zawiera też propionan :yawn::yawn:hehehehe
jak najbardziej jest,
tylko my jako amatorzy nie potrafilibysmy wyciagnac z takiego polaczenia wymiernych korzysci / efektow,
zauwaz ze prosy laduja enanth, mix oraz cypka ed przez dlugi okres czasu dostawiajac jeszcze inne srodki i jak wygladaja - zajebiscie
e z tym sie nie zgodze. mozna dawac propa przy omie na kicka bo te 30mg to nawet nie odczujesz. ale to napewno nie na pierwszy cykl
nie tylko na kicka ale rowniez na zejscie,
i prop lepiej sprawdza sie na zejsciu z mixa niz np z enanth czy cypio,
muj cel w pierwszym cyklu to zdecydowany nacisk na trenig siłowy
to napewno winko odpada,
zostaje jak juz to testosteron jedynie,
czy to jest to co na aukcjhttp://www.allegro.pl/item516081664_tribulon_120_max_testosteron_lepszy_ niz_sterydy.html
jesli szukasz odzywek to pomyliles dzialy kolego,
jesli masa to.......200tab metki albo krople z db+testo prolo lub hmmm enan,i minimalne dawki
dobra koledzy napiszcie gdzie mozna zdobyc te srodki i jaka jest pelna ich nazwa ?
W tajnych przejściach pomiędzy blokami słyszałem ze sprzedają.
hahahahah zaraz jebne na zawał ze smiechu,ty jestes albo kolega z policji albo masz dobry dowcip hahaah no nie mysl ze chłopaki ci doradza gdzie to kupic!!!ale popytaj w aptece o omnadren 250 mysle ze pani ci sprzeda
powinieneś wiedzieć coś na temat a jak widać nic nie wiesz więc daruj se ten dział pzdr.
nie jestem kolega z policj i to nie jest zaden dowcip pytam powaznie ewentualnie moge sprubowac sobie recepte zalatwic tylko musze wiedziec na co rozumiem ze oma to omnadren meta to metanabol a jaka jest pelna nazwa pozostalych srodkow ?
ok,daj se spokuj z omka bo to na pierwszy raz za dobre jest,zartowałem z nią,zalatw sobie metke 200tabl i na pierwszy raz ci wystarczy,popytaj na silowni najlepiej koksa jakegos wiesz zeby mial 50 w lapie to napewno bierze,albo wpisz na google bo tam sa stronki gosci którzy ci wysla do domku
slim shady
15-01-09, 14:06
na necie niestety moze byc fake, najpewniesze źródło to apteka na recepte
no tak moze byc podpucha i kasa poleci,ale w aptece jaka jest meta>????plska jelfa????bo nawet nie wiem
Ja pierdu gościu nawet nie wie co jak sie nazywa a sie pyta jak brać ojaa... :lol:
Tu masz link gdzie kupisz orginalny , bardzo dobry kox.:
http://www.polskikoks.pl/
idz do apteki i popros o metanabol ale razaka bo tylko taki puszczaja bez recepty. :lol:
sts to do mnie???/
nie do właściciela tematu tak myślałem że tak pomyślisz myślałem jak to napisać aby on wiedział że to do niego a wyszło tak :p
koledzy bez jaj jutro ide do apteki zapytam o metanabol jak mi nie sprzedadza bez recepty to wale do lekarza prywatnie po recepte
Sprzedadzą Ci, tylko musisz powiedzieć że jesteś bardzo potrzebujący.
może już podziękujemy panu. :) temu 2 piętra wyżej.
grapos powiedz ze chcesz to co Gozdzikowa.... to na 100% dostanie:lol:
rubcie se jaja dalej a ja i tak sie pujde zapytam i jeszcze was zaskocze jak wruce
slim shady
15-01-09, 22:29
chłopaki nie róbcie se jaj :D jak bedziesz wiarygodny to Ci sprzedadzą :) i napisz jutro jak wyprawa poszła
no ijak????byłes w aptece????