PDA

Zobacz pełną wersję : Zarabianie w inetrnecie...

Fehu
12-01-09, 18:55
Co o tym myślicie???
Do tej pory ten sposób zarobku mnie bawił, a wiecie klikanie w reklamy to śmieszne i śmieszna kasa, ale dzisiaj znalazłem sposób zarabianie kasy przez wyszukiwarkę tzn... rejestrujemy się na pewnej stronie a później korzystamy z przeglądarki yahoo zamiast google (coz wydaje mi sie to realne gdyz yahoo sie promuje) w sumie zaryzykowałem i ta wyszukiwarka wyszukuje i to wiec nic nie tracę... a płacą za 100 wyszukan 1 funt...Jakies opinie

slim shady
12-01-09, 19:06
ustaw sobie bota co bedzie ci cały dzien naibijał i bedziesz miał zarobek :D

Fehu
12-01-09, 19:17
Skad ja Ci wezme takiego bota by sobie w wyszukiwrce co wpisywal

MhL
13-01-09, 09:56
Prosta sprawa napisz w php stronke ktora bedzie generowala ciag znakow do wyszukiwania.

Seba87
13-01-09, 14:25
To jest jakies gówno kiedys sie w to bawiłem dopóki mnie nie wydymali daj sobie lepiej spokój :D

Fehu
13-01-09, 15:45
Prosta sprawa napisz w php stronke ktora bedzie generowala ciag znakow do wyszukiwania.

gdybym umial to pewnie bym to zrobil

To jest jakies gówno kiedys sie w to bawiłem dopóki mnie nie wydymali daj sobie lepiej spokój :D
wiesz nic nie trace,

Seba87
13-01-09, 16:15
He niby tam tez sie bawiłem w cos takiego i mi kaske wpływała a na koniec jak juz miałem duzo tej kaski to mi konto usuneli i gówno miałem wiec wiesz hehe

Sosna91
13-01-09, 16:19
owszem tracisz czas, sam bawiłem się jakiś czas temu, i prawda jest taka że choć mialem juz na niektórych servisach ponad 100$ to pieniezy w rzeczywistosci nie zobaczylem nigdy,

Fehu
13-01-09, 16:30
Nie trace czasu w pasku tym u góry (firefox) dodajesz wyszukiwarke (yahoo) zamiast google i wyszukujesz co chcesz, stawiam na to ze i tak cos tam wyszukujesz to teraz tylko robisz to za pomoca yahoo a nie google i tyle...min do wyplaty 20 funtów jedno wyszukanie 0,01 funta...+mozesz miec poleconych

Seba87
13-01-09, 16:34
I co z tego, widze ze sie podjarałeś tym a i tam nie bedziesz nic z tego miał bo miałem tak samo !!! Ale jak chcesz tracic czas i sie sam o tym przekonać to prosze bardzo !

Fehu
13-01-09, 17:31
Podjarac to Ty się możesz...ja co najwyżej podniecić...I jak masz cos do dodania w tym temacie to najpierw napisz w jakim systemie brales udzial (strona, co sie robiło etc) a ja Ci powiem w jakim ja biore udzial...

Marian38
13-01-09, 18:42
Jak już jesteśmy w tym temacie to zaspraszam http://pulsreklamy.pl/pages/ptp.php?refid=marian

Seba87
13-01-09, 19:16
Sorka "podnieciłeś" :D:D

Fehu
13-01-09, 19:44
Sorka "podnieciłeś" :D:D tiaaa zal

Jak już jesteśmy w tym temacie to zaspraszam http://pulsreklamy.pl/pages/ptp.php?refid=marianodwiedzilem jak z wyplacalnoscia??? ile zarobiles

a ja Cie zaprosze tu
http://www.myhpf.co.uk/apply001.asp?Friend=326253

Marian38
13-01-09, 19:51
Bawię się w to od paru godzin dopiero ale zawsze coś wpadnie do kieszeni.
Co do wypłat to podajesz nr konta i otrzymujesz kase.

Sosna91
13-01-09, 19:51
jak juz zgromadzisz pierwszy milion z tego to podzielisz sie troche? :)

Seba87
13-01-09, 19:59
tiaaa zal

http://www.myhpf.co.uk/apply001.asp?Friend=326253

Zal to jest ten twój cały post sam sie o tym przekonasz zresztą juz nie pierwszy sie "podniecił" i nic z tego nie miał wiec powodzenia;)

Fehu
13-01-09, 20:20
Zal to jest ten twój cały post sam sie o tym przekonasz zresztą juz nie pierwszy sie "podniecił" i nic z tego nie miał wiec powodzenia;)

Wytlumacz mi jedno??? Po chuj zagladasz do tego tematu??? i jeszcze mnie obrazasz??? wiesz moglbym zrobic to samo ale zal mi Cie..Sam sie w to bawiles a teraz najmadrzejszy sie znalazl...I tak nic nie trace!!! Zrozumiesz To wkoncu??? czy za trudne?

Seba87
13-01-09, 20:24
Napisałem tylko ze sie bardzo podjarałes na ten pomysł, jakos nie widze zebym cie tu w jakikolwiek sposób chciał obrazić ale moze to dla ciebie jest obraza no dobra hehe
Poza tym chciałem ci zaoszczędzic wku....wienia jakie ja miałem gdy okazało sie ze mi konto nagle usuneli gdy zebrałem juz nieźle keszu. Ale mnie tak samo nikt nie mogł odwiesc od tego na poczatku hyhy to sie tam baw. Lepiej sie zajac programowaniem i tworzeniem stron php itp. na tym przynajmniej mozna jakąś porządną kase wychaczyć a nie jakies grosze! Takie me zdanie ;)

Fehu
13-01-09, 20:28
No i spoko...Rozumiem i szanuje zdanie...Osobiscie tez nie wierze w cuda, ale cóz jest ryzyka jest zabawa

hardworkOUT
13-01-09, 20:33
tez sie kiedys w cos podobnego bawiłem.

cudow niema zeby za prawie nic kasa leciala.

naklilkalem 90$ , a kasa do dzis nie wplynela na konto.

kto nie sprobowal ten wierzy ze dostanie kase .

Fehu
13-01-09, 20:38
tez sie kiedys w cos podobnego bawiłem.

cudow niema zeby za prawie nic kasa leciala.

naklilkalem 90$ , a kasa do dzis nie wplynela na konto.

kto nie sprobowal ten wierzy ze dostanie kase .

i tu masz racje..Człowiek uczy sie na bledach niestety na swoich najlepiej

Sosna91
13-01-09, 21:27
nikt Cię nie krytykuje tylko pisze jak jest bo wiem jak sie w to bawiłem jakiś rok temu to tez nie chciałem nikogo słuchać, pamiętam że z wszystkich najbardziej byłem przekonany do bux.to czy jakos tak miałem bota co klikał wiec jakoś leciało ale niestety gdy uzbierałem 25$ i wzialem wyplac na paypal to przez 6 miesiecy nic a po tym czasie owszem pieniadze niby zostaly wyplacone ale na koncie sie nie znalazly, po tym czasie usiwiadomilem sobie ze to gowno na ktorym sie kasy nie zarobi.

Fehu
13-01-09, 21:50
cóz pozyjemy zobaczymy...naszczescie nie bawie sie w box-ach wiec nie klikam w reklamy...

ciaastek91
13-01-09, 22:02
ale uparty czlowiek ;]
szkoda twojego czasu, czemu koniecznie chcesz sie przekonac na wlasnej skorze?
widzisz jakie sa opinie na temat takiego 'zarobku'.

Sosna91
13-01-09, 22:11
heh w sumie nie dziwie mu sie, bo tez taki bylem:) wszyscy mi mówili a ja swoje ;) poki się nie przekonałem :) w sumie procz czasu nic nie straci, wiec jak nie ma co robic to niech już próbuje, też chciałem probowac wszystkiego żęby tylko moja kieszen nie była pusta :) nawet grałem w gry na zrecznosc o kase :) sms za 11zł i heja ;)

RamboIV
17-02-09, 23:41
Tez sie w to bawiłem miałem ponad 10$ i nic kasy nie przelali to jest zwykła sciemka i tyle.

Fehu
18-02-09, 21:43
Ja juz sie od dawna nie bawie aczkolwiek raz mi wyplacili 2$ ale to sie nie oplaca tym bardziej ze na alertpay