Zobacz pełną wersję : CO dla mnie?
Witam. cwicze okolo 3 lat ogolnie ciagle problemy z masa ale juz to troszeczke ogarnalem:)180 cm wzrostu , 76 kg,biceps 36. Odzywki ktore bralem : kreatyna olimp, mass xxl 4,5 kg + kreatyna trec+ dekstroza trec,I teraz najwazniejsze pytanie. kupilem Cell pump firmy Biogenix, zjadlem jedno opakowanie odzywka jak najbardziej na + przyrost sily i troszke masy, ale mialem tego jeszcze 2 puszki 650 gr. jedno wymienilem za aminokwasy uniwersala i jedno zostawilem i chce je polaczyc z tymi aminokwasami uniwersala- czy to dobry pomysl? i ile powinienem odczekac po zjedzeniu tej pierwszej puszki? chodzi o to zebym nie jadl bez sensu bez efektu z powodu jakiegos nasycenia czy cos w tym stylu:)Acha i slyszalem ze ten mass Xxl jest slaba odzywka i racej nie polecana. co byscie polecili ? jaka masowka?Zgory dzieki za odpowiedz:):):)
diete w miare staram sie trzymac na zasadzie rano szybko cos pozywnego potem staram sie jakies drugie sniadanko obiad cos w stylu albo makaron , kasza, ryz + jakas piers gulasz itd , ogolnie kolo 5 mniejszych lub wiekszych posilkow:) w sumie to duzo ale naprawde kiedys mialem mega problemy z masa:)
Aminokwasy możesz jeść przez cały rok, tak jak witaminy, więc i połączenie tych aminokwasów z CP nie jest złe, a co do masówki to dobrze wychodzi Mutant Mass, za 180 zl masz prawie 7 kilo.
Mutant mass, gainer mct jeśli chodzi o węgle i suple z nimi zwiazane. A co do cp to powinienes poczekac z miecha bo organizm jest wysycony cp, w tym czasie mozesz klepać aminki, gainerek itd.
hmm czyli lepiej dokupic teraz mutant mass i zjesc z amino, a potem poprostu dokupic sobie amino i zjesc z cell pump:)?
Im dłużej poczekasz z tym CP tym bardziej Cię kopnie, wiec bez pospiechu.
Jeszcze jeśli masz juz skończone 18 latek mozesz dla siły podrzucic tribusteron
Z tym tribusteronem to ja bym radził zaczekać do ukończenia 21 roku życia.
mam ukonczone 18 ale z tego co czytalem to ten tribu dopiero ponad 21 latek:) z tego co pamietam w tym wieku ( mam 19) orgaznim wytwarza wystarczajaco duzo testosteronu:)