Zobacz pełną wersję : Zielony 25lat pomocy
Witam.Mam 25 lat 178cm wzrostu no i 93kg wagi czyli brzuch.Chce lepiej wygladac zadbac o sylwetke.Lecz nie mam pojecia jak.Czy isc na silke czy kupic sprzet do domuatlas czy moze lawka itd.......... .ale jak cwiczyc........Prosze o rade
Witam. Na początek trochę ruchu, biegaj jak masz możliwość pływaj no i trzymaj dietę, na brzuch polecam A6W.
slim shady
11-01-09, 22:15
nie chce mi się rozpisywac trzymaj linka http://www.e-kulturystyka.info/showthread.php?t=15517
Nie widze w tym zadnego problemu, wejść w diete z tamtąd zapodac cos na redukcje i tak samo w trening dołozyc jakies aeroby, spalacze i gotowe efekt bedzie zapewne zadowalający!
Receptą na brzuch nie jest żadna szóstka Weidera ale porządne aeroby.
Właśnie nie podniecajcie sie tą szóstką tylko za aeroby sie weźcie opie.....cze!!
No tak ok.Ale ja chce pakowac byc duzy.NO ico z ta silka? kupic lawke i reszte czy atlas
kupic lawke i reszte czy atlas
A nie taniej cie wyjdzie zapisać się na siłownię...?
"ławka i reszsta" to podstawa
Mieszkam w malej wiosce.Do najbliszej silki mam 5km i kosztuje 40zl.Jest to silownia w gimnazium...To moze lawke i reszte no ale czy podacie jakis program jak dalej dzialac????
5 km to jeszcze nie jest tak daleko, ja do swojej mam troszeczkę więcej bo jakieś 6km i czasem po treningu jestem zmuszony do wracania do domu pieszo co zajmuje mi jakieś 50 min, kwestia przyzwyczajenia, a co do ceny to też nie za dużo, ale jak mówisz że to szkolna siłownia to czy jest odpowiedni wyposażona czy to tylko pic na wodę ? Ale lesze to niż nic :)
NO dobra a jak z jakims planem cwiczen.Napisze mi ktos????
A myślałeś nad jakimś zarysem planu ?
no nie bo to sa moje poczatki i nie mam pojecia wiec prosze o pomoc.
A szukałeś gotowych planów treningowych dla początkujących na forum ?
troche cztalem.ale niektorych cwiczen nie rozumiem tzn jak je robic.Jestem naprawde zielony. Potrzebuje pomocy od A do Z
Poczytaj o treningu ogólnorozwojowym na początek, jeśli nie będziesz wiedział jak wykonać dane ćwiczenie może Ci pomóc to:
http://www.kulturystyka.pl/atlas/